fbpx
Marketing Stiri

Noua conducere globala si regionala a Publicis One1 min

31/03/2016 < 1 min read

Noua conducere globala si regionala a Publicis One1 min

Reading Time: < 1 minut

Publicis One, compania globala de comunicare ce aduce sub aceeasi umbrela toate capacitatile si expertizele agentiilor Publicis Groupe, din 50 de tari, a anuntat noua conducere globala si regionala, desemnata de Jarek Ziebinski, Chief Executive Officer.

In Romania, Teddy Dumitrescu (Chairman & CEO Publicis Groupe) impreuna cu Stefan Iordache (CEO Publicis Groupe) vor raporta direct catre Misa Lukic, CEO al Publicis One in Europa Centrala si de Est (foto).

Pietele din EMEA, totalizand 25 de tari, sunt coordonate de Johan Parmentier, Chief Executive Officer pentru Benelux, Misa Lukic – Chief Executive Officer pentru Europa Centrala si de Est, Kevin Tromp – Chief Executive Officer pentru Africa. Parmentier, Lukic si Tromp vor fi sustinuti, la randul lor, de catre David Clark, Chief Financial Officer pentru EMEA.

In America Latina, Monica Gadsby a devenit Chief Executive Officer la nivel regional, iar Joseph Piazza a fost desemnat Chief Financial Officer.

In Asia, Nicolas Menat a fost numit Chief Executive Officer, iar Ricardo Roces a preluat functia de Chief Financial Officer la nivel regional.

La nivelul managementului global, Alice McCreath a fost numita Chief Financial Officer, Maree Prendergast – Chief Talent Officer si Karen Lim – Communications Director.

Fiecare membru al noii conduceri globale si regionale si-a intrat deja in rol si opereaza pe fiecare dintre pietele mai sus mentionate.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *