Brand Focus

Nova Tech Integrated Solutions devine MetaMinds

dec. 19, 2019 < 1 min

Nova Tech Integrated Solutions devine MetaMinds

Reading Time: < 1 minut

Cu un portofoliu variat de clienți, tehnologii moderne implementate în premieră națională, premii internaționale pentru inovație în domeniul arhitecturilor IT și o echipă de specialiști care activează de peste 10 ani, Nova Tech Integrated Solutions devine MetaMinds.

MetaMinds: experiență și expertiză

Peste 40 de contracte derulate, majoritatea în infrastructuri critice de interes național și pentru clienți privați în domenii de interes prioritar, inclusiv telecomunicații, energie și utilități, au consolidat expertiza de implementarea a sistemelor informatice, integrate la cheie.

Pe baza experienței în conceperea și punerea în operă de soluții pentru centre de date și în medii de tip cloud, cu tehnologii avansate IT și componente specializate de securitate cibernetică, MetaMinds oferă clienților o perspectivă interdisciplinară și eficiență în procesul de înțelegere a provocărilor apărute în urma transformării digitale.

MetaMinds: de la creativitate la inovație

Echipa MetaMinds propune soluții inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicație în medii de lucru cloud-native, protecția interfețelor API și a serviciilor de interconectare și de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecția informației și a identității digitale.

MetaMinds: performanță confirmată

Cei peste 10 ani de activitate fac diferența pentru proiectarea și punerea în practică a sistemelor informatice integrate.

“Pentru noi este determinantă calitatea capitalului uman. Ne concentrăm pe menținerea și dezvoltarea capacității echipei MetaMinds de a susține un număr crescut de noi proiecte de implementare în paralel cu asigurarea suportului tehnic post-implementare și a asistenței de exploatare pentru beneficiarii existenți”, afirmă Cristian Gal, Team Leader, Professional Services.

MetaMinds: o viziune care ne reprezintă

Pe termen lung, compania își propune să se dezvolte organic, asumându-și ca strategie de responsabilitate socială participarea activă la schimbarea societății prin educație.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: