BizRemote by certSIGN Companii Stiri

O companie din România importă 90 de milioane de măști din China

9 apr. 2020 < 1 min

O companie din România importă 90 de milioane de măști din China

Reading Time: < 1 minut

Primul transport cu 3 milioane de măști importate din China de Naguma Medical Supply a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă ieri, 8 aprilie. Compania a anunțat că va importa, în total, 90 de milioane de măști și acesta este primul din cele 30 de transporturi ca  vor fi aduse cu Blue Air.

Compania a anunțat că va dona 100.000 lei către asociația ”Dăruiește Viață” și 30.000 de măști din acest prim transport angajaților din prima linie care luptă împotriva acestei pandemii (15.000 măști pentru Ministerul Sănătății (spitale) și 15.000 de măști pentru Ministerul de Interne (forțele de ordine).

Naguma, parte din grupul InteRo, este o companie nou înființată de familia de investitori Topolinski, prezentă în România de peste 13 ani și activând cu precădere în domeniul dezvoltărilor imobiliare. Pe termen lung, familia canadiană își propune ca Naguma să devină un furnizor de măști și alte echipamente individuale de protecție (EIP) pentru Europa de Est.

”Vrem să mulțumim în primul rând Excelenței Sale domnul Basil Vasilică Constantinescu, Ambasadorul României în China, pentru sprijinul diplomatic pe care ni l-a acordat, precum și companiei Blue Air, pentru disponibilitatea și efortul eroic de a transforma și a organiza un avion de pasageri pentru transportul măștilor în România”, declară Michael Topolinski, fondatorul companiei. Acesta precizează, de asemenea, că livrările vor fi realizate cu o frecvență de una – două zile, compania având capacitatea de a crește volumul până la două transporturi cu avionul pe zi, dacă cererea din piață o va impune.

Foto: © Aleksandr Zubkov | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: