BizRemote by certSIGN Companii Stiri

O firmă de avocatură a lansat o pagină web cu schimbările legislative din această perioadă

29 mart. 2020 < 1 min

O firmă de avocatură a lansat o pagină web cu schimbările legislative din această perioadă

Reading Time: < 1 minut

Firma de avocatură Wolf Theiss a lansat o pagină web dedicată schimbărilor legislative cauzate de evoluția coronavirusului. Pagina prezintă noutăți legislative din toate cele 13 jurisdicții din Europa Centrală, de Est și Sud-Est în care firma de avocatură este prezentă, inclusiv România. 

Pagina vine în sprijinul companiilor care se confruntă în prezent cu numeroase întrebări legate de ultimele modificări legislative, care necesită informații actualizate și analize juridice în diverse arii de drept. Echipa de avocați a Wolf Theiss publică zilnic pe aceasta pagină alerte legislative, care vor conține cele mai recente informații despre deciziile și modificările impuse în această perioadă de autorități.

Toate actualizarile juridice din România sunt publicate pe aceasta pagină, în cadrul seriei ”COVID-19 Jurnal de bord: Noutăți legislative” („COVID-19 Logbook: Legal Updates”). Avocații biroului din București monitorizează toate sursele oficiale pentru a pregăti analize relevante și a le oferi astfel tuturor clienților, partenerilor și întregului mediu de afaceri românesc cele mai noi știri privind cadrul legal și măsurile de urgență intreprinse de autoritățile publice.

În plus, Wolf Theiss oferă platforma sa online de colaborare WT Space pentru a ajuta afacerile tuturor clienților pe toată perioada pandemiei. Prin intermediul acesteia, firma de avocatură oferă sprijin în implementarea unei politici pentru lucrul de acasă. Platforma este disponibilă oricând și poate fi accesată de oriunde.

Foto: ©Pattanaphong Khuankaew | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: