Companii

O noua crema Gerovital H3 Classic

22 iun. 2016 < 1 min

O noua crema Gerovital H3 Classic

Reading Time: < 1 minut

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, anunta extinderea gamei Gerovital H3 Classic cu o crema pentru ten matur, uscat si ridat, destinata femeilor 55+. Lansarea oficiala a produsului a avut loc in cadrul unui eveniment tribut dedicat doamnei Modei Romanesti, Zina Dumitrescu, ajunsa la venerabila varsta de 79 de ani.

Noua crema Gerovital H3 Clasic are o formula grasa, cu efect geriatric. Datorita complexului anti-age H3, aceasta previne si atenueaza semnele senescentei tenurilor mature si uscate. Crema este bogata in uleiuri, ceruri si grasimi naturale cu mare putere de reconstructie, arata compania, intr-un comunicat de presa. Crema contine: acid hialuronic – hidrateaza tenul si diminueaza pierderile transepidermale de apa; vitamina E – limiteaza stresul oxidativ, protejeaza acidul hialuronic, fibrele de colagen si elastina din piele; juvinity – revigoreaza metabolismul celular si reduce vizibil semnele imbatranirii pielii.

Crema pentru ten matur, uscat si ridat din gama Gerovital H3 Classic va fi disponibila pe piata incepand cu luna august 2016.

Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este prima marca anti-age din lume. Aceasta are reputatia unui brand consacrat, serios, de calitate, care se reinventeaza mereu. Cel mai puternic atu al Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan este acela al mostenirii inovatiei aduse de descoperirile Anei Aslan din 1967.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: