Antreprenori by eMAG Business Stiri Tech

O nouă investiție de 100.000 de euro atrasă de startup-ul românesc Gumzzz

19 mai 2020 2 min

O nouă investiție de 100.000 de euro atrasă de startup-ul românesc Gumzzz

Reading Time: 2 minute

Motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz a atras, la mai putin de două luni de când poate fi accesat online, încă o investiție de 100.000 de euro din partea unui antreprenor din domeniul medical. Investitor este Cristian Petri, fondatorul Oral Design Lab & Clinic. Platforma Gumzzz este evaluată acum la peste două milioane de euro. Pentru anul acesta, compania pregătește o ultimă rundă de investiție seed, estimând ca la începutul anului 2021 să ridice o rundă de Seria A.

În perioada de prelansare a platoformei, Gumzzz a înregistrat peste 1.500 de utilizatori din toată țara, interesați să își programeze urmatoarea vizită la un medic stomatolog, prin intermediul acesteia.

Gumzzz pune la dispoziție un canal de live-chat între pacienți și personalul clinicilor și cabinetelor pentru optimizarea comunicării. Pacienții pot achiziționa vouchere pentru servicii medicale la care pot apela în perioada următoare, susținând astfel și cabinetele stomatologice, care nu au putut funcționa în această perioadă. 

“Unul dintre avantajele Gumzzz este că virtualizează interacțiunile dintre pacient și clinică ce nu implică prezența fizică, iar această facilitate modelează felul în care se vor desfășura actele medicale de acum încolo. Avem un live chat cu ajutorul căruia se stabilesc atât detaliile logistice legate de programări, dar pot fi transmise și documente precum istoricul medical al unei persoane sau o radiografie. Astfel, când pacientul ajunge în cabinet, medicul care va trata cazul va fi pregătit să abordeze acel caz specific”, spune Vlad Șuteu (foto), CEO și co-fondator Gumzzz.

Începând cu 11 mai, persoanele care doresc să se programeze pentru lucrări și intervenții stomatologice la una dintre clinicile listate pe www.gumzzz.com, își pot crea un cont gratuit pentru a selecta oferta cea mai relevantă pentru ei pe baza recenziilor făcute de alte persoane. Utilizatorii platformei au acces transparent la prețurile procedurilor și a tratamentelor stomatologice.

În prezent sunt listate 27 de clinici și cabinete stomatologice din 13 orașe ale României: Arad, Baia Mare, București, Cisnădie, Constanța, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Sighetul Marmației, Turda și Zalău.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: