Stiri Tech

O vara fara WiFi

16 iun. 2016 < 1 min

O vara fara WiFi

Reading Time: < 1 minut

Utilizatorii Vodafone Romania vor avea trafic gratuit nelimitat de internet in tara si in strainatate timp de doua sau de trei luni, in functie de tipul de contract, la achizitionarea sau reinnoirea abonamentelor Super Red, Red si Smart, in cadrul campaniei „Bye Bye WiFi” a operatorului telecom.

„Invitam toti abonatii nostri sa spuna Bye Bye WiFi, sa scape de grija cautarii de retele wireless sau de parole si sa se bucure de avantajele Supernet 4G, reteaua certificata si garantata pentru toti utilizatorii, fara sa se mai gandeasca la traficul consumat. Dorim sa le oferim o experienta superioara de utilizare nu doar in tara, dar si in roaming, astfel ca am dublat beneficiile de date, voce si SMS si pentru romanii care calatoresc, in vacanta sau pentru afaceri”, a declarat Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit la Vodafone Romania.

Pentru abonamentele Smart, utilizatorii beneficiaza gratuit in primele doua luni de optiunea ByeBye WiFi, iar dupa aceasta perioada vor plati 3 euro pentru 2 GB suplimentari de trafic de date.

Pentru abonamentele RED, clientii primesc gratuit in primele trei luni optiunea Bye Bye WiFi, precum si minute si date duble in roaming. Dupa cele trei luni, abonatii vor plati 5 euro pentru 5 GB suplimentari si isi vor pastra beneficiile duble in roaming.

Pentru abonamentele Super RED, optiunea gratuita Bye Bye WiFi de trafic nelimitat este valabila timp de trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat pe teritoriul Romaniei, si timp de zece zile din primele trei luni de la activare, pentru consumul de date efectuat in Uniunea Europeana, Turcia, Albania, Elvetia, Gibraltar, Insulele Reunion, Islanda, Liechtenstein si Norvegia. Dupa perioada de trei luni, abonatii vor plati 5 euro pentru 5 GB suplimentari. Optiunea poate fi dezactivata oricand, prin intermediul aplicatiei MyVodafone sau pe site-ul vodafone.ro.

Foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: