Blog

Oamenii de afaceri promoveaza bicicleta

8 iul. 2013 < 1 min

Oamenii de afaceri promoveaza bicicleta

Reading Time: < 1 minut

In data de 11 iulie, incepand cu ora 8:30 AM, bucurestenii vor asista la un eveniment dedicat bicicletei, in care peste 200 de oameni de afaceri vor defila in costum, pentru a promova acest mijloc de transport. Desi in alte tari a utiliza bicicleta ca mijloc de transport la birou sau la intalnirile de afaceri, este un lucru obisnuit, in Romania, aceasta nu este deloc asociata cu tinuta business.   

Proiectul Business pe Bicicleta, initiat de organizatia Junior Chambers International Bucuresti, doreste sa schimbe aceasta mentalitate, prin organizarea de evenimente si campanii de promovare a acestui mijloc de transport. Participanti la evenimentele Business pe Bicicleta sunt si lideri din mediul business, care, prin exemplul lor, pot aduce o schimbare si pot influenta deciziile legate de imbunatatirea conditiilor pentru biciclisti, in companiile din care fac parte.

Cei care doresc sa participe la defilare, sunt asteptati, incepand cu ora 8:30 AM, la Monumentul Crucea Secolului de pe Bulevardul Aviatorilor. Defilarea va incepe la ora 9:00 AM, pe traseul: Bulevardul Aviatorilor (monumentul Crucea Secolului) – Piata Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Soseaua Kiseleff – Muzeul Taranului Roman.

Evenimentul va continua cu o conferinta si networking la Clubul Taranului. Vor vorbi despre utilizarea bicicletei ca mijloc de transport, invitatii: Raluca Fiser – Presedinte Green Revolution, Marian Dusan – CEO Editura Evenimentul si Capital, Ariel Constantinof –  Fondator al firmei de curierat pe bicicleta Tribul si organizatia BateSaua.

Participantii pot veni cu bicicleta proprie la eveniment sau pot inchiria una de la organizatori. Cei care doresc sa participe, se pot inscrie pe site-ul proiectului: www.businesspebicicleta.ro.Cei care nu detin o bicicleta pot specifica acest lucru in formularul de inscriere de pe site si li se va rezerva o bicicleta, gratuit, prin suportul partenerilor proiectului: Green Revolution si Bate Saua.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: