Călin Ile, ibis Timișoara: Cum deschizi un hotel nou în pandemie
Chiar dacă traversăm o perioadă complicată din punct de vedere economic, organizațiile nu și-au oprit planurile, ci le-au continuat, într-un ritm...
Chiar dacă traversăm o perioadă complicată din punct de vedere economic, organizațiile nu și-au oprit planurile, ci le-au continuat, într-un ritm...
Schimbările acestui an i-au susprins chiar și pe cei care au asistat la nașterea și dispariția multor afaceri HoReCa. Dacă în...
Grupul 5 to go a înregistrat în luna octombrie a acestui an cele mai bune rezultate pe 2020, la nivelul cifrei...
Cu o investiție de 40.000 de euro, Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucureștean Red Angus Steakhouse, divizia de livrări Red...
Sectorul HORECA suferă foarte tare din cauza restricțiilor impuse de autorități din cauza crizei sanitare. Din acest motiv, multe dintre aceste...
Efectele pandemiei asupra industriei ospitalității din România au fost devastatoare: veniturile în industrie au scăzut abrupt în medie cu 75%, și...
Rețeaua Bacolux are mai multe hoteluri răspândite prin diferite orașe din țară, Băile Herculane, Craiova și Bușteni. Din acest motiv, compania...
Este un an dificil pentru industria ospitalității, date fiind condițiile stricte de funcționare, dar și provocările legate de atragerea de clienți,...
Constanța nu este încă sub incidența codului roșu, însă nu înseamnă că nu există probleme pentru industria ospitalității, mai ales că...
Veniturile restaurantului Relais & Châteaux Le Bistrot Français au scăzut cu aproape 800.000 de euro în acest an, 2020 fiind un...
Capitala a intrat în scenariul roșu, ceea ce înseamnă că activitatea restaurantelor este închisă, iar hotelurile trebuie să aplice măsuri mai...
București a trecut de pragul de trei cazuri la mia de locuitori, ceea ce înseamnă că se va suspenda activitatea restaurantelor...
2020 începuse bine pentru HoReCa, o industrie ce a devenit, în ultimii ani, extrem de atractivă inclusiv pentru proaspeții antreprenori, persoane...
Antreprenorul Bogdan Ciocian, fondator și CEO al Meron, și-a continuat planurile de extindere a rețelei de cafenele la nivel național, în...