Finanțe Stiri

OTP Bank a lansat creditul pentru sectorul agricol

sept. 24, 2015 < 1 min

OTP Bank a lansat creditul pentru sectorul agricol

Reading Time: < 1 minut

OTP Bank Romania anunta lansarea unui nou produs de finantare. Creditul pentru achizitia de echipamente agricole se adreseaza celor care desfasoara activitati  in domeniu.

Noul produs este destinat achizitionarii de masini si utilaje agricole, precum si orice alte bunuri care sunt utilizate de client pentru desfasurarea activitatii in ferma. Pot fi achizitionate atat bunuri noi, cat si bunuri second hand.

Suma maxima este de 200.000 EUR (echivalent in lei), iar aportul clientului este de minimum 10% din valoarea echipamentului achizitionat (fara TVA). Rambursarea se face in rate lunare sau trimestriale egale sau in rate trimestriale inegale adaptate ciclului specific de productie.

„Consideram ca agricultura este o ramura importanta a economiei locale a carei dezvoltare poate contribui substantial la cresterea economica a Romaniei. In acest sens, investitiile din agricultura pentru alinierea la standardele moderne de lucru sunt un factor determinant”, a declarat László Diósi, CEO OTP Bank Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: