fbpx
Lifestyle Stiri

Parapantistul Toma Coconea pornește în cucerirea Munților Alpi

30/06/2017

author:

Parapantistul Toma Coconea pornește în cucerirea Munților Alpi

Mercedes-Benz Vans România anunță un parteneriat pe termen lung cu legendarul parapantist din România, Toma Coconea. Principala misiune este de a-l sprijini pe ultra-maratonist în cursa lui spre primul loc în ediția din acest an a Red Bull X-Alps. Coconea este unul dintre puținii sportivi care au luat parte la toate cele șapte ediții anterioare ale celei mai dure curse de aventură din lume. Cel mai bun rezultat al parapantistului  român în competiția Red Bull X-Alps este obținerea locul doi, în ediția din 2011.

Pe 2 iulie, Toma Coconea se va afla pentru a opta oară consecutiv la linia de start, țintind primul loc în competiția Red Bull X-Alps. Întinzându-se pe 1.138 km, cursa din acest an este cea mai lungă din istoria competiției și include 32 dintre cei mai buni practicanți de sporturi extreme din 21 de țări diferite concurând cu parapanta sau pe jos, în alergare, traversând Munții Alpi de la est la vest și parcurgând șapte țări diferite înainte de a ajunge la linia de finiș, din Monaco.

Toma Coconea va conduce un Mercedes-Benz Vito pe parcursul parteneriatului său cu Mercedes-Benz Vans România, acord ce a debutat cu ocazia Red Bull X-Alps și va continua pentru întreg restul anului 2017.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE