Antreprenori by eMAG Business Stiri Tech

Startup-ul românesc StockBinder atrage o investiție de 100.000 de euro

iun. 17, 2020 2 min

Startup-ul românesc StockBinder atrage o investiție de 100.000 de euro

Reading Time: 2 minute

Startup-ul românesc StockBinder, dezvoltatorul platformei de tip SaaS cu același nume, care facilitează integrarea între magazine online, furnizori și producători, atrage o investiție de peste 100.000 de euro de la 4 antreprenori români.

StockBinder este o platformă complet automatizată și integrată, care preia toate informațiile despre stocuri, prețuri și descrierea produselor oferite de furnizori și producători, dar și cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informațiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informațiile de prețuri și stocuri de la furnizori, putând ajusta instantaneu oferta comercială.

„Investiția ne va permite accelerarea dezvoltării la nivel național şi ne va facilita intrarea mai rapidă pe mai multe piețe din Europa. O parte din suma atrasă va fi folosită pentru dezvoltarea ulterioară a platformei, astfel încât să le putem oferi permanent partenerilor noștri posibilitatea reală de diminuare a costurilor și de creștere a vânzărilor”, spune Ionuț Farcaș, fondator și CEO StockBinder, menționând că platforma are potențialul de a revoluționa industria de eCommerce din România și de a le oferi partenerilor/utilizatorilor un avantaj competitiv foarte mare.

În prezent, pe platforma StockBinder sunt încărcate peste 800.000 de produse. Totodată, platforma se află în proces de integrare a 4 magazine online, a unui comparator de prețuri, a peste 20 de furnizori și a 3 companii care vor să folosească platforma pentru optimizarea achizițiilor proprii.

Utilizatorii pot accesa platforma la achiziția unui abonament lunar, care începe de la 99 de euro și variază în funcție de numărul de produse comparate (produse existente în portofoliul magazinelor pentru care se caută prețuri și stocuri la furnizori) și de numărul de furnizori.

Astfel, abonamentul Starter costă 99 de euro și permite accesul utilizatorilor la 50.000 de produse comparate de la 10 furnizori. Abonamentul lunar Business costă 199 de euro și oferă acces la 150.000 de produse comparate de la 25 de furnizori, iar abonamentul lunar Business PRO costă 299 de euro și oferă accesul utilizatorilor la 300.000 de produse comparate de la 50 de furnizori.

Pentru tot acest an, StockBinder nu va percepe nicio taxă de integrare a platformei și, mai mult, va oferi suport gratuit în integrarea cu tipurile de ERP folosite de magazinele online și de furnizori. La orice tip de abonament, utilizatorii vor primi recomandări lunare de produse și prețuri, în funcție de nevoile directe pe care le au.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: