Marketing

Parteneriat intre Syscom Digital si ARC

13 aug. 2013 2 min

Parteneriat intre Syscom Digital si ARC

Reading Time: 2 minute

Syscom Digital a fost desemnata de catre Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) sa opereze si sa dezvolte sistemul de donatii prin SMS al platformei www.donatie.ro, detinute de Asociatie.

Prin intermediul platformei, ARC Romania desfasoara un numar semnificativ de campanii de donatie, iar Syscom Digital, in calitate de agregator autorizat de operatorii locali de telefonie, a preluat interconectarea pentru numerele scurte.

Astfel, agentia opereaza in prezent serviciile aferente tuturor campaniilor de donatii prin SMS derulate de Asociatie.

“Am preluat numerele scurte detinute de ARC si am reusit chiar sa setam interconectarea cu operatorii intr-un timp record fara downtime. Ca fapt divers, numerele au functionat la vechiul agregator pana la 31.05.2013 ora 23:59, iar de la 01.06.2013 ora 00:00 au inceput sa functioneze la noi”, explica Maia Novolan, General Manager, Syscom Digital.

Syscom Digital a setat, pe rand, interconectarea cu operatorii, toate campaniile in derulare, precum si noile campanii demarate ulterior, interfata de adaugare campanii si de raportare in timp real, configurand totodata si sistemul prin care ARC preia informatiile in site (numar de donatii pentru fiecare campanie, etc.).

“Speram ca impreuna putem transforma donatiile prin SMS intr-un mecanism din ce in ce mai eficient si la indemana utilizatorilor”, a declarat Camelia Mates, coordonator de program in cadrul ARC Romania.

In prezent sunt mai multe campanii de donatii prin SMS derulate de ARC impreuna cu Syscom Digital pe platforma www.donatie.ro, oferind organizatiilor nonprofit din Romania posibilitatea de a atrage fonduri din comunitate prin colectarea de donatii SMS.

Printre campaniile active se numara si o premiera pentru tara noastra: UNICEF, cu sprijinul ARC, foloseste pentru prima data in Romania SMS-ul recurent ca instrument de strangere de fonduri in cadrul unei campanii dedicate sprijinirii copiilor cu dizabilita?i. Procesul este simplificat, sustinatorii cauzei putand astfel sa trimita un SMS prin care doneaza in fiecare luna cate 2 euro. In cazul in care sustinatorul doreste sa intrerupa programul de donatii lunare, trimite un SMS gratuit cu textul STOP, primind apoi un mesaj de confirmare a intreruperii donatiei.

“Donatiile prin SMS castiga tot mai mult teren in Romania si datorita cresterii spectaculoase a numarului de utilizatori de telefon mobil, dar si pentru ca mecanismul este atat de simplu, efortul donatorilor de a-si sustine cauza fiind unul minim”, explica Maia Novolan.

Pentru campaniile inscrise pe platforma www.donatie.ro, cei interesati pot dona trimitand un SMS cu valoarea de 2 Euro, la care nu se aplica TVA, fie ca sunt abonati, fie ca au o cartela PrePaid. Pe parcursul si la finalul proiectului la care a contribuit, donatorul va putea afla detalii despre progresul acestuia, iar organizatia afla in timp real, pe pagina ei de campanie, cate SMS-uri a primit.

Infiintata in 2009, Syscom Digital este o agentie specializata in mobile marketing si baze de date, cu o paleta diversificata de produse si servicii cum ar fi: marketing interactiv; SMS & e-mail marketing; aplicatii mobile; dezvoltare web si aplicatii online; mobile media; digital CRM; marketing direct si managementul bazei de date; call center si aplicatii IVR etc.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: