Stiri Tech

Parteneriat Vodafone – Mega Image pentru soluții IoT

9 oct. 2018 < 1 min

Parteneriat Vodafone – Mega Image pentru soluții IoT

Reading Time: < 1 minut

Vodafone România și Mega Image au lansat azi primul magazin inteligent din România, situat în Bulevardul Barbu Văcărescu, nr. 201. Magazinul dispune de nouă soluții Internet of Things, destinate industriei de comerț: statistici despre clienții, monitorizarea stocurilor, afișare media digitală pentru publicitate personalizată, promovarea produselor adaptată pe segmente de cumpărători, zone de interes ale vizitatorilor, managementul cozii de așteptare, Wi-Fi în magazin, sistem de feedback și de asistență pentru clienți. 

„Lansarea primului magazin inteligent marchează un punct important pe piața locală de soluții IoT. Prima rețea NarrowBand-IoT cu acoperire națională din România este o reconfirmare a misiunii noastre de a transforma viitorul afacerilor cu ajutorul tehnologiei”, a declarat Natalia Chirițescu (foto), Vodafone Global Enterprise Director, Vodafone România.

Soluția care identifică zonele de interes ale cumpărătorilor monitorizează, prin intermediul senzorilor inteligenți, cele mai frecventate rute din magazin. Cu ajutorul datelor disponibile, Mega Image poate înțelege mai bine nevoile cumpărătorilor și le poate oferi beneficii imediate, precum facilitarea accesului la produsele de interes și reducerea timpului de așteptare.

Întregul ecosistem de senzori inteligenți, servere, camere video și echipamente IT procesează volume mari de date colectate în timp real și ajutată Mega Image să înregistreze o creștere a satisfacției clienților și să optimizeze timpul de așteptare la casele de marcat.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: