fbpx
BizRemote Companii CSR Stiri

DB Global Technology a susținut financiar spitalele din România cu 145.000 de euro2 min

11/06/2020 2 min read

DB Global Technology a susținut financiar spitalele din România cu 145.000 de euro2 min

Reading Time: 2 minute

Compania DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, a susținut în ultimele două luni cu peste 145.000 de euro (mai mult de 700.000 lei) patru mari spitale din Capitală și o fundație importantă.

Astfel, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș a primit un sprijin financiar de 88.000 euro pentru echipamente medicale, Spitalul Clinic Colentina, 17.500 euro, Institutul Clinic Fundeni, 8.000 euro, și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, 10.000 euro, pentru echipamente de protecție.

În plus, DB Global Technology a inițiat intern o campanie de „matching funds” în beneficiul Fundației Hope and Homes for Children Romania, prin care angajații pot susține 500 de copii și tineri din familii defavorizate în această perioadă dificilă. Toate sumele donate sunt dublate de companie și vor fi folosite de Hope and Homes for Children pentru a ajuta familii vulnerabile. Până acum, prin intermediul acestui mecanism, angajații DB Global Technology au donat peste 6.500 de euro, la care se adaugă și donația corporate, în valoare de 16.500 euro.

„Suntem o companie dezvoltată pe baze sănătoase, cu o poziție solidă pe piață, și bineînțeles că am pus umărul să îi sprijinim pe cei aflați în prima linie în bătălia cu epidemia. Acesta este momentul în care spitalele românești și corpul medical au mai mult ca niciodată nevoie de sprijinul și solidaritatea noastră. Ne onorează că putem fi parte a acestui efort comun de a trece cu bine prin această perioadă dificilă”, a spus Marian Popa, Director General al DB Global Technology.

„Parteneriatul nostru cu Hope and Homes for Children datează de mai bine de patru ani. În tot acest timp, am susținut fundația în diferite forme, participând de exemplu la evenimentele sportive organizate în București pentru a strânge fonduri. Campania de «matching funds» se înscrie în inițiativa globală a Grupului Deutsche Bank de ajutorare a grupurilor sociale vulnerabile prin intermediul fundațiilor care dezvoltă programe de tip «masă și casă»”, a afirmat și Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank România.

DB Global Technology se implică constant în comunitate și susține proiecte sociale menite să sprijine grupurile vulnerabile și să crească gradul de incluziune socială, dar și în domenii precum educația, arta și cultura. 

Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998, oferind produse și soluții personalizate pentru Corporate, Investment și Transaction Banking, pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de Private Wealth Management pentru clienții persoane fizice. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *