Editorial

Performanta romaneasca in Rusia

6 oct. 2015 < 1 min

Performanta romaneasca in Rusia

Reading Time: < 1 minut

Marta Usurelu-editorial1Sa fii cel mai bun nu este la indemana oricui. Pe langa dorinta de a creste si de a fi recunoscut, succesul se masoara intotdeauna si in timp. Iar daca uneori drumul spre varf este usor, sa te mentii acolo nu este doar o arta, ci un adevarat barometru care evidentiaza cat esti de bun.

Asa gandesc si actioneaza cei mai buni dintre top managerii romani. Asa au facut-o si cei pe care vi-i prezentam in aceasta editie, cinci romani care au vrut mai mult si au ajuns sa conduca, in Rusia, companii multinationale.

Nu sunt usor de gasit astfel de oameni, iar cei care de multe ori se uita din fotoliul confortabil si-i invidiaza nici nu-si inchipuie volumul de munca si eforturile uriase pe care le fac cei care cunosc succesul peste hotare, dar mai ales puterea incredibila de care ai nevoie cand traiesti intr-o alta cultura, intre oameni care nu te vor si nu-ti sunt nicio clipa alaturi.

Cu mare bucurie va prezentam povestile unor romani care schimba lumea. Care stiu ca succesul se modeleaza intotdeauna in functie de tine si care au inteles ca doar de ei depinde sa evolueze si sa revolutioneze domeniul in care isi desfasoara activitatea.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: