Blog

Noile reguli din mediul de afaceri

30 mart. 2012 2 min

Noile reguli din mediul de afaceri

Reading Time: 2 minute

Cum aleg liderii in business o directie strategica atunci cand previziunile economice sunt tot mai greu de realizat? Care sunt lectiile predate de recesiune si cum au reusit companiile sa se replieze si sa revina la cresteri?

Raspunsurile la aceste intrebari au fost oferite la cea de-a treia editie a evenimentului “Management360”, organizat de Biz. Evenimentul a debutat in forta cu creionarea portretului robot al viitorului Steve Jobs si modalitatile prin care managerii pot deveni lideri mai buni. George Georgakopoulos, Vicepresedinte Executiv al Bancpost a impartasit participantilor strategii certe pentru vremuri incerte, pentru ca cea mai facila modalitate de a prezice viitorul este crearea acestuia, printr-un model de business sustenabil.

Camelia Sucu, detinatoarea Class Living a vorbit despre provocarile antreprenorilor din peroada de recesiune si ce trebuie sa faca un lider bun pentru sfidarea crizei economice, in timp ce Ovidiu Ghiman, director Executiv Strategie si Comercial la Romtelecom si Robert Popescu, CEO A&D Pharma au prezentat strategiile de succes implementate in companii si modalitatile prin care au reusit, fiecare companiei in parte sa devina liderul incontestabil al industriei.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului a fost dedicata specialistilor in management. Participantii au invatat de la Dorin Bodea, Senior Consultant la Result Development despre cum sa ia decizii, chiar daca dure pentru binele companiei si, mai ales care sunt principalele trasaturi ale managemrului roman, pe baza unui studiu realizat de compania Result Development. Cristina Gheorghe, Partener la The Network a vorbit publicului despre interligenta spirituala (SQ), iar Constantin Stan, Director General la Ascendis Process Management despre munca si piata resurselor umane.

Ultima sesiune, “Great Leaders Grow” a fost un workshop special, sustinut de Viorel Panaite, Managing Partner la Human Invest. Leadership-ul incepe prin a ne conduce intai pe noi insine. Abia apoi suntem pregatiti sa-i conducem pe altii”, spunea Ken Blanchard. Astfel, sesiunea a adus participantilor ocazia sa descopere cum pot diagnostica etapa de evolutie in care se afla orice sistem – fie ca e vorba despre un individ, ei insisi, de o echipa, de o organizatie sau de o intreaga societate.

Evenimentul “Management360” a fost organizat de revista Biz in data de 29 martie la hotelul Howard Johnson din Bucuresti, in parteneriat cu Class Living si a fost sponsorizat de Bancpost.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: