Stiri Creativitate

Peste 80 de lansări de carte la elefantFest

20 oct. 2020 < 1 min

Peste 80 de lansări de carte la elefantFest

Reading Time: < 1 minut

Cel mai mare târg de carte online din România, elefantFest, are programate peste 80 de lansări de carte și evenimente cu autorii în cele 7 zile ale târgului (19-25 octombrie).

Târgul a fost deschis de Alteța Sa Regala Principele Radu al României, autor al volumului Secolul XXI
și Casa Regală. De asemea, Mircea Cărtărescu și-a prezentat la inaugurare cea mai recentă carte publicată, Nu striga niciodată ajutor.

Zilele următoare ale târgului vor oferi cititorilor posibilitatea de a se întâlni cu alți scriitori de renume, mulți autori de best sellers, de la Guillaume Musso, Anna Todd, Agnes Martin Lugand, Guzel Iahina, Maja Lunde, E.L. James (faimoasa autoare a volumului Fifty Shades of Grey ce a ocupat mulți ani locul întâi al topurilor de vânzări de carte), Pascal Bruckner, dar și Yoko Tawada, Hiro Arikawa și alți autori din Japonia, țara cu statut de invitat special la această ediție a elefantFest. 

Standuri speciale

Ediția din această toamnă a târgului este organizată simultan pe elefant.ro și elefant.md, astfel încât cititorii din Republica Moldova vor avea acces direct la toate evenimentele din calendarul lansărilor.

Ca și la prima ediție, cititorii vor putea achiziționa volume cu autograf, fiind oferite la târg zeci de titluri cu semnătura autorului. De asemenea, elefantFest va găzdui un stand internațional de carte în limba engleză, standul dedicat Japoniei, precum și un stand special cu carte pentru copii.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: