Stiri Tech

Pizza Hut Delivery, pe platforma hipMenu

3 iun. 2015 < 1 min

Pizza Hut Delivery, pe platforma hipMenu

Reading Time: < 1 minut

hipMenu, cea mai importanta platforma de food ordering din Cluj-Napoca, a semnat un parteneriat cu lantul de restaurante cu renume international Pizza Hut Delivery. Astfel, incepand cu aceasta luna, clujenii vor avea acces pe hipMenu.ro la peste 40 de preparate din meniul noului restaurant partener.

Potrivit lui Dan Klausmeier, CEO Cloud Treats Romania, preparatele Pizza Hut Delivery disponibile pe platforma hipMenu vor putea fi livrate clujenilor in 30 de minute. Comanda minima pentru acestea este de 30 de lei, suma pentru care nu se va percepe taxa suplimentara de livrare. De asemenea, potrivit acestuia, pizza reprezinta una dintre principalele alegeri ale clujenilor atunci cand vine vorba despre mancare, peste 15% dintre acestia comandand zilnic acest preparat prin intermediul aplicatiei.

In ceea ce priveste pozitia Pizza Hut Delivery cu referire la inceputul noii colaborari, acestia sustin ca designul si functionalitatea noii aplicatii mobile hipMenu a reprezentat un factor decisiv in alegerea acestora ca parteneri.

Prin prisma noii colaborari, clientii hipMenu vor putea beneficia zilnic si de o serie de oferte speciale din partea Pizza Hut Delivery.

hipMenu colaboreaza in prezent cu peste 50 de restaurante din Cluj-Napoca si Timisoara si, in acest an, isi propune atat dezvoltarea portofoliului de restaurante din aceste doua orase, cat si expansiunea pe alte piete de interes din Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: