Lifestyle Tech

Poftiti in biroul privat din aeroport! (foto)

20 ian. 2015 < 1 min

Poftiti in biroul privat din aeroport! (foto)

Reading Time: < 1 minut

Wi-Fi, un birou si un scaun confortabil, conectare la sursa de electricitate si incarcatoare mobile, un monitor si un telefon, toate acestea pe aeroport, dar intr-un spatiu privat, separat de restul lumii, la pretul de 10 lire (plus TVA) pentru 30 de minute. Asta propune Regus prin noile sale Workpod-uri, destinate oamenilor de afaceri care calatoresc mult si trebuie sa lucreze oriunde.

Compania a amplasat deja cateva astfel de Workpod-uri in terminalele de Nord si de Sud ale Aeroportului Gatwick, din Marea Britanie. Utilizatorii pot rezerva un Workpod pe loc, online, pe site-ul Regus inainte de a calatori. Workpod-urile sunt situate in zona aeroportuara, oferind oamenilor de afaceri care calatoresc posibilitatea de a face cea mai buna utilizare a timpului lor, in timp ce isi asteapta zborul si inainte de a se imbarca.

Workpod face parte din conceptul Regus Express, care ofera utilizatorilor un spatiu de lucru flexibil in afara centrelor de afaceri Regus traditionale, in locatii cu trafic intens, cum ar fi statiile de cale ferata, aeroporturile, statiile de alimentare de pe autostrazi, magazinele si hotelurile.

„Workpod-urile ofera oamenilor de afaceri tot ce au nevoie atunci cand sunt activi, cand sunt nevoiti sa lucreze in timp ce calatoresc: un spatiu linistit pentru a-si verifica e-mailurile, posibilitatea de a efectua un telefon de urgenta sau rezolvarea unor probleme presante legate de locul de munca inainte de zbor”, declara Phil Kemp, Global Managing Director al Regus Third Place.

Aeroportul Gatwick, unde au fost instalate Workpod-urile, a avut anul trecut aproximativ 38 de milioane de pasageri si deserveste 46 din top 50 de destinatii de afaceri europene, dar si destinatii din SUA, Orientul Mijlociu si piete emergente ca Vietnam, Turcia, Rusia si Indonezia.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: