Companii

Policor isi vinde terenul din Theodor Pallady1 min

26/09/2014 1 min read

Policor isi vinde terenul din Theodor Pallady1 min

Reading Time: 1 minut

Producatorul de lacuri si vopsele Policolor a demarat formalitatile pentru vanzarea terenului aferent platformei industriale pe care o detine in Bucuresti, amplasata in Bd. Theodor Pallady, nr. 51. Anterior, compania a anuntat achizitia unei platforme industriale cu suprafata de 2,5 hectare in zona de vest a Capitalei, unde vor fi relocate facilitatile de productie si activitatile administrative.  

“Policolor a agreat vanzarea terenului din Theodor Pallady, aflat in proprietatea sa, catre un dezvoltator imobiliar. Vanzarea efectiva se va derula pe parcursul a trei ani, perioada in care fabrica Policolor va continua sa functioneze in actuala locatie; fondurile rezultate in urma acestei tranzactii, cu implementare pe termen mediu, urmeaza sa fie directionate catre dezvoltarea unei noi platforme, proiect pe care Policolor intentioneaza sa il demareze. Platforma prevede si constructia unei noi fabrici de productie de vopsele, pentru care se asteapta deja avizele pentru demararea lucrarilor”, a declarat Marius Vacaroiu, CEO Policolor – Orgachim.

Eliberarea terenului cu suprafata de 13,9 hectare din Bd. Theodor Pallady se va face in trei etape. Prima suprafata va fi eliberata pana la finalul acestui an, urmand apoi ca in cursul anului viitor un al doilea lot sa fie eliberat. Cel de-al treilea lot din platforma industriala Policolor va fi eliberat in anul 2017, moment la care productia si activitatile administrative ale companiei vor fi deja relocate pe noua platorma din vestul Bucurestiului.

Pentru constructia noii fabrici de lacuri si vopsele Policolor, care va incorpora tehnologie moderna si echipamente de productie noi, reprezentantii Policolor au anuntat ca au alocat finantari de peste 6 milioane de euro.

Pana la finalizarea proiectarii, constructiei si a relocarii propriu zise – urmatorii trei ani -, producatorul de lacuri si vopsele Policolor isi va desfasura activitatea de productie pe platforma din Bd. Theodor Pallady.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE