Brand Focus

Pop-up Textil – cea mai nouă și practică formă de advertising (P)

19 feb. 2019 3 min

Pop-up Textil – cea mai nouă și practică formă de advertising (P)

Reading Time: 3 minute

Sistemele de afișare de tip pop-up textil reprezintă cea mai bună alegere pentru expunerea unui mesaj, în cadrul unui târg ori expoziție, principalul avantaj al unui astfel de sistem de expunere, pe lângă preț, fiind ușurința cu care poate fi transportat și montat.

 

Vi s-a întâmplat vreodată să treceți pur și simplu pe lângă un stand, la târguri sau expoziții cu foarte mulți participanți? Dacă răspunsul este unul afirmativ, atunci ar trebui să vă gândiți de două ori atunci când se inversează rolurile și participați, ca expozant la un târg sau organizați un eveniment în aer liber. Sistemele pop-up textil reprezintă cea mai bună alegere pentru expunerea mesajului în astfel de circumstanțe. Principalul avantaj este și ușurința cu care se montează și se transportă aceste dispozitive.

«Clienții noștri pot merge cu produsele noastre la diferite evenimente, expunând mesajul dorit fără mari eforturi», spune pentru Biz, Dragoș Leaotă, reprezentant al ExpoPrint Media. «Sistemele de tip Pop-up Textil sunt foarte ușor de montat și transportat, comparativ cu orice alte sisteme de expundere de dimensiuni mari», adaugă Dragoș Leaotă.

Aceste sisteme pot fi transportate de o singură persoană, fără eforturi, iar montarea se face în nici zece minute de o singură persoană. Personalizarea se realizează pe material textil ignifug, ușor elastic și plăcut la atingere. Mai mult, este imprimat cu cerneală ecologică, fără miros, rezistent la apă, decolorare și șifonare și cu toate acestea printarea se realizează la calitate fotografică.

Sistemele de expunere cu print textil sunt de mai multe tipuri: Pop-up Textil (sistemele de tip perete, cu dimensiuni standard între 2-6 metri lățime, cu o înălțime de 2,3 metri),totemurile textile (au dimensiuni mai mici, asemănătoare cu niște rollup-uri, dar cu forme spectaculoase și pot fi așezate în colțurile standurilor sau în zone special alese pentru a atrage privirea trecătorilor prin forma lor modernă), standurile textile (sunt de dimensiuni mari și vin cu formă de arcadă, serpentină sau chiar pot îngrădi un stand întreg), măsuțe de tip Pop-up Desk si clasicele steaguri de tip pană, lacrimă sau drepte. Majoritatea sistemelor vin într-o gamă variată de forme și dimensiuni, tocmai pentru a face față nevoilor tuturor clienților. Prețurile sunt pe cât se poate de avantajoase, acestea fiind chiar mai mici decât a sistemelor clasice de expunere.

Mai mult, greutatea și felul în care poate fi transportat sunt doi dintre factorii care fac diferența. Toate sistemele expoziționale sunt livrate cu genți de mână sau trollere, pentru a fi transportate cu ușurință, iar montarea acestora se face rapid, chiar și de către o singură persoană, fără cunoștințe sau unelte speciale. Greutatea lor este redusă, datorită compoziției din aluminiu a structurii și a printului textil, ambele fiind materiale ușoare.

«Oferim posibilitatea clienților de a-și crea propriul stand. Putem concepe, pe comandă sisteme de expunere cu material textil în forme atipice», spune Dragoș Leaotă. «Materialul textil este de fapt poliester 100%. Acesta permite imprimarea la calitate fotografică, iar elasticitatea sa oferă o tensionare perfectă pe cadrele din aluminiu. Spre deosebire de sistemele clasice cu fâșii magnetice, unde spiderul avea întreaga suprafață împărțită în fâșii,sistemele textile au printul unitar, neavând îmbinări. Acest lucru este un mare avantaj atât pentru montaj cât și pentru vizual, oferind cea mai bună soluție. De asemenea, materialul textil imprimat poate fi ulterior spălat, acesta fiind rezistent la apă, șifonare și decolorare. Datorită acestui material uimitor, putem produce chiar și bannere textile, huse, fețe de masă personalizate, huse de perne personalizate, s.a., întrucât este un material ușor, se curăță rapid, se poate spăla și refolosi, este ignifug, nu este alergic, nu se deșira și are un aspect premium. Dacă mai adăugăm și un print uimitor la calitate fotografică vom descoperi soluția optimă pentru expunerea mesajului în format fizic», spune Dragoș Leaotă despre avantajele folosirii materialului textil imprimat.

Clienții cu sediul în București beneficiază de livrare gratuită, dar și în țară – pentru comenzi ce depășesc valoarea de 100 euro + tva. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: