Business Companii Stiri

Premieră: eMAG restituie banii instant clienților în caz de retur

24/06/2019 < 1 min read

author:

Premieră: eMAG restituie banii instant clienților în caz de retur

Reading Time: < 1 minut

eMAG a lansat în premieră Instant Money Back, un serviciu de transfer imediat al banilor clienților care efectuează plăți online cu un card salvat. Aceștia vor primi, în cel mult 30 de minute de la soluționarea comenzii, contravaloarea produselor în retur.

Clienții pot folosi cardurile deja salvate în contul eMAG sau își pot salva cardul la finalizarea comenzii pentru a putea beneficia de Instant Money Back.

”Instant Money Back este o modalitate prin care dorim să răsplătim încrederea celor peste 700.000 de clienți cu cardul salvat în cont, care de acum pot avea banii înapoi pe card în câteva minute de la soluționarea returului produselor și îi vor putea reutiliza imediat”, a precizat Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Tehnologia Moneysend, dezvoltată în parteneriat cu MasterCard, este folosită de Instant Money Back pentru a facilita transferul instant de bani între cardurile de credit sau debit Mastercard sau Maestro.

”Împreună cu eMAG, am identificat nevoia consumatorilor de a primi rapid contravaloarea produselor returnate și ne-am dorit să răspundem acestei necesități cu un serviciu care le poate ușura considerabil viețile. Astfel am dezvoltat Instant Money Back care are la bază tehnologia Moneysend și care, totodată, va oferi un beneficiu suplimentar clienților eMAG care vor plati online cu cardul Mastercard”, a spus Roxana Petre, Business Development Manager Mastercard România. 

Visa Direct este tehnologia dezvoltată de Visa pentru a permite transferul rapid de bani pe cardurile Visa debit și Visa Electron iar serviciile sunt furnizate și prin procesarea de plăți online PayU și a băncii certificate pentru acest tip de tranzacții, Alpha Bank Romania.

Instant Money Back va fi disponibil tuturor clienților care achită comenzile online cu ajutorul unui card salvat in contul eMAG. Cardurile eligibile trebuie să fie emise de instituții financiare din România.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă