Lifestyle

Presale-ul pentru concertul LP s-a încheiat1 min

24/04/2019 1 min read

author:

Presale-ul pentru concertul LP s-a încheiat1 min

Reading Time: 1 minut

Bine cunoscuta cântăreață Laura Pergolizzi se întoarce cu un nou concert în București, pe 24 iunie, la Arenele Romane.

LP, artista cu un stil și o voce inconfundabile, ce a cucerit iubitorii oricărui gen muzical cu super hitul “Lost On You“ va reveni în București, cu un nou concert pe 24 iunie, la Arenele Romane, ca partea a turneului de promovare pentru cel de-al cincilea album al său, Heart to Mouth.

LP a devenit cunoscută publicul în 2015 cu piesa „Lost On You”, care a devenit cel mai mare hit al artistei de pînă acum, având peste 500 de milioane de ascultări și câștigând discul de platină în Rusia, Polonia, Grecia, Elveția, Italia, Franța și multe teritorii.LP lucreaază la Heart to Mouth încă din 2017, alături de colaboratorul și producătorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] și de scriitorul Nathaniel Campany.

Biletele sunt disponibile la prețurile de 139 lei pentru Access Normal și 219 lei, pentru Golden Circle, online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone și rețeaua Carrefour, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti și librăriile Diverta).

Pentru informații suplimentare puteți contacta: Anca Spiridon, anca@creativearts.ro, 0721321890.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE