Companii Stiri

Prima cofetărie couture din România cu magazin online

16 dec. 2019 < 1 min

Prima cofetărie couture din România cu magazin online

Reading Time: < 1 minut

Grace Couture Cakes lansează primul magazin online din România dedicat dulciurilor și cadourilor de cofetărie couture. Totodată, cu ocazia sărbătorilor, cofetăria lanseză “Season of Joy”, o colecție nouă de torturi și prăjituri inspirate de Crăciun, toate disponibile spre comandă și online.

Macarons, praline artizanale, turtă dulce cu un decor festiv, brăduți de ciocolată sau cozonaci sunt doar câteva dintre produsele în ediție limitată, parte a colecției “Season of Joy”.

Astfel, brandul creat de Alina Sudriu devine primul atelierul de cofetărie couture de la noi din țară care pune la dispoziția clienților întreaga gamă de produse “haute – confiserie”, la doar un click distanţă.

Pentru anul în curs, compania estimează afaceri cumulate cuprinse între 1 și 1,1 milioane euro, veniturile totale pentru zona de evenimente și Cake Shops fiind estimate la 1,65 milioane euro.

Au fost deschise trei Cake Shop-uri Grace Couture Cakes în București, unul în Băneasa Shopping City, urmat în 2017 de lansarea celui de-al doilea punct de retail, de această dată stradal, în Piața Dorobanți și un altul inaugurat la sfârșitul lunii martie 2019, în Promenada Mall.

În plus, echipa Grace Couture Cakes ofera consultanţă pentru alegerea mix-ului perfect de produse, adaptat numărului de persoane, conceptului evenimentului și bugetului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: