Brand Focus CSR

Primul centru Hi-Tech la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, inaugurat de Fundația Globalworth

11 feb. 2021 < 1 min

Primul centru Hi-Tech la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, inaugurat de Fundația Globalworth

Reading Time: < 1 minut

Hi-Tech Learning Centre constă într-un spațiu modular renovat și dotat cu o soluție completă de VR si AR, un sistem de videoconferință, posturi de lucru ergonomice si mobile dotate cu 22 de calculatoare și software performant, imprimante 3D destinate fabricației de prototipuri și machete, o soluție pentru capturi de date – fotografie, scanare 3D și fotogrammetrie.

Fundația Globalworth este pentru Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu un partener și sponsor deosebit de important. Dacă în prezent UAUIM reprezintă un nucleu performant în domeniul formării în Arhitectură și Urbanism, aceasta se datorează și suportului constant din partea Fundație de-a lungul anilor. Laboratorul Hi-Tech va asigura condiții optime de formare de înaltă performanță, astfel încât UAUIM să se înscrie și să rămână în rândul universităților care depun un efort constant în îmbunătățirea procesului de învățământ, a declarat Profesor Doctor Arhitect Emil Barbu POPESCU, Președinte de onoare al Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.

Parteneriatul cu Universitatea de Arhitectura și Urbanism „Ion Mincu” face parte din programul de responsabilitate sociala a companiei de a susține mediului academic din România și de a dezvolta noile generații de arhitecți. Până în prezent, Fundația Globalworth și Globalworth au alocat peste 740.000 de euro pentru burse de studii și documentare pentru cadre didactice, competiții internaționale și proiecte speciale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: