Evenimente ads
Marketing Stiri

Bun de Romania, de la Billa

22 sept. 2015 2 min

Bun de Romania, de la Billa

Reading Time: 2 minute

Marca proprie a lantului de supermarketuri Billa, Bun, din Romania!, lansata anul trecut, a fost extinsa prin introducerea sortimentelor de legume si fructe din regiuni precum Prahova, Buzau sau Tara Fagarasului. In prezent, marca este disponibila cu peste 60 de sortimente in toate cele 86 de magazinele Billa din Romania.

Mezelurile din aceasta gama provin de la producatori din Bistrita Nasaud, Buzau si Iasi, iar branzeturile provin din Sibiu, Arad, Botosani sau Maramures.

Marcel este unul dintre producatorii de mezeluri din Moldova, care le ofera clientilor salamul si carnatii tocati din satar, muschiuletul de porc copt la jar, sunculita afumata cu fum natural, salamul Victoria, salamul casei precum si preparatele specifice Craciunului, ca toba, leberul si caltabosul. Alti furnizori de carne pentru Bun, din Romania! sunt Agro Ardeal, cel mai mare producator roman de carne si produse din carne din judetul Bistrita-Nasaud, Valmar (carnati de Plescoi), Morandi (primul fermier din ţara care a introdus furajarea pasarilor pe baza de cereale integrale bob intreg).

Lactatele si branzeturile provin de la furnizori din zone ale tarii cu traditie in acest domeniu. Cris Sib Lacto din Arad face parte din Asociatia Marginimea Sibiului si furnizeaza telemea de oaie de Sibiu, telemea proaspata sau maturata de bivolita, capra si vaca. 

Erbalact este un producator de lactate din localitatea Nucet, judetul Dambovita, iar producatorul Lacto Solomonescu furnizeaza produse din judetul Botosani.

Luna aceasta, Billa Romania a lansat o campanie TV speciala in care se aduce in prim plan dorinta romanilor de a porni in cautarea produselor demult stiute, autentice, cu gust bun si pline de aroma copilariei.

Billa este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activeaza in retail si turism, cu peste 323.000 de angajati in 13 tari europene. Cele aproximativ 15.700 de magazine ale grupului au generat o cifra de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

Billa este prezenta pe piata din Romania din februarie 1999 cand a deschis primul supermarket din Bucuresti. Pana in prezent, a creat peste 3.500 de locuri de munca in intreaga tara.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: