Marketing Stiri

Promovare in Oxygen

17 mart. 2015 < 1 min

Promovare in Oxygen

Reading Time: < 1 minut
Oxygen - Raluca Teodorescu
Raluca Teodorescu, Managing Director, Oxygen

Raluca Teodorescu a fost promovata in functia de Managing Director al agentiei independente de comunicare Oxygen.  

In noua sa functie, Raluca Teodorescu va coordona echipa agentiei si va fi responsabila pentru gestionarea portofoliului actual al Oxygen, care cuprinde preponderent companii multinationale din domenii diverse, precum Heineken, Amway, Olympus Dairy, Garanti Bank, Mothercare, Luxoft etc.

Tereza Tranakas, fondatorul si Managing Partner al agentiei, isi va concentra eforturile pe strategia de dezvoltare a companiei.

Raluca Teodorescu s-a alaturat echipei Oxygen la inceputul anului 2011 si a coordonat, in calitate de Senior Account Manager, strategii si campanii de comunicare pentru branduri si companii precum Garanti Bank, Olympus Dairy, Skoda, Divertiland, LacertA, ETI European Food Industries, Neoset, WU Executive Academy sau Accace. Anterior Oxygen, Raluca Teodorescu a acumulat o experienta de 11 ani in presa, ca reporter si editor la publicatii precum Ziarul Financiar. In perioada 2004-2011, ea a activat in agentia de presa Mediafax, unde a coordonat departamentul de media&advertising si ulterior pe cel de marketing, din functia de Marketing Manager.

De la finalul anului 2014, Oxygen s-a alaturat retelei internationale de comunicare Global One Communication (GOC), care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezenta globala.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: