Marketing Stiri

Schimbari in echipa Discovery

25 feb. 2016 < 1 min

Schimbari in echipa Discovery

Reading Time: < 1 minut
Sascha Kojic
Sascha Kojic, Discovery Networks

Discovery Networks CEEMEA a anuntat numirea lui Sascha Kojic in functia de Vice President of Sports pentru Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Kojic se va alatura echipei Discovery incepand cu 1 martie si va avea biroul in München.

Kojic ii va raporta direct Kasiei Kieli, President & Managing Director, Discovery Networks CEEMEA, si va fi responsabil de implementarea strategiei la nivelul regiunii pe segmentul sportiv, inclusiv pentru zona de achizitii, sublicentiere si exploatare a drepturilor de difuzare pe diverse platforme. Kojic va colabora indeaproape cu echipele locale ale Discovery de pe fiecare piata, inclusiv din Romania.

Kojic se alatura echipei Discovery dupa mai bine de un deceniu de experienta in industria sportiva si media, avand cunostinte vaste in managementul portofoliilor de drepturi (achizitii si vanzari) si in distributia canalelor pe platforme multiple. In ultimii trei ani, a ocupat functia de Chief Representative MP & Silva, una dintre cele mai importante companii internationale ce detine, gestioneaza si distribuie drepturi de televizare.

In 2015, Discovery Communications a finalizat achizitia integrala a Eurosport. De asemenea, compania a achizitionat drepturile de difuzare pentru TV si platforme multiple pentru Jocurile Olimpice din perioada 2018-2024 in Europa.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: