Companii Management

Radu Georgescu devine partener SeedBlink

11 feb. 2020 < 1 min

Radu Georgescu devine partener SeedBlink

Reading Time: < 1 minut

Începând de azi, Radu Georgescu devine partener și membru al board-ului SeedBlink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din regiune.

Radu Georgescu, antreprenor în serie și fondatorul Gecad Ventures, completează planurile SeedBlink de a aduce în fața investitorilor din regiune cel puțin 200 de companii în următorii 2 ani.

“Simt că mă alătur acum echipei SeedBlink cu toată energia și implicarea unui cofondator. Întotdeauna am avut ca obiectiv democratizarea investițiilor și prin urmare să ajut la creșterea numărului de investitori din ecosistemul de startup-uri”, spune Radu Georgescu, partener, SeedBlink.

SeedBlink are în pregătire două listări iminente, reușit în luna decembrie a anului trecut o finanțare de 150.000 euro în doar 17 zile, deși listarea era anunțată pentru 2 luni. Până în momentul actual sunt înregistrați pe platformă  mai mult de 400 de investitori.

Platforma de equity crowdfunding, Seedblink, permite tuturor celor interesați să devină angel investors în startup-uri dinamice, fiind fondată de foștii bancheri Andrei Dudoiu și Ionuț Pătrăhău, alături de antreprenorul Iulian Pădurariu. Modelul de equity crowdfunding implementat de SeedBlink dovedește tracțiune, în conditiile in care exista un potențial major de investiții neexploatat, precum și un potențial de inovație care are nevoie de finanțare.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: