Stiri

Raiffeisen Bank majorează dobânzile la depozitele în lei. Cât primesc în plus cei care fac economii

19 mai 2022 < 1 min

Raiffeisen Bank majorează dobânzile la depozitele în lei. Cât primesc în plus cei care fac economii

Reading Time: < 1 minut

Raiffeisen Bank a majorat dobânzile la produsele de economisire în lei pentru persoane fizice cu procente cuprinse între 0,50% și 2% pe an.

Potrivit unui comunicat al băncii, majorarea vine ca o acțiune firească și responsabilă care are ca scop reducerea impactului negativ, indus de inflația în creștere, asupra disponibilităților clienților Raiffeisen Bank.

Noile dobânzi la depozite oferite de Raiffeisen Bank

Produs de economisire în leiDobânda bonificată (pe an) 
Cont de economii Super Access Plus 1,00% 
Flexidepozit pe termen de 6 luni 3,50% 
Depozit pe termen de 12 luni 4,00% 
Depozit pe termen de 24 luni 4,25%

Majorarea cea mai mare s-a aplicat la depozitele pe termen de 12 luni cu o creștere de 2%, față de dobânda inițială, în prezent bonificând o dobânda de 4% pe an. Cea mai înaltă dobândă în lei plătită de Raiffeisen Bank este de 4,25% pe an, pentru depozitele cu scadență de 2 ani.

Clienții pot opta pentru Flexidepozit, depozit la termen de 6 luni, produs care permite alimentări ulterioare multiple și, de asemenea, permite și o retragere parțială, în caz de nevoie.

Contul de economii Super Acces Plus în lei are o dobândă de 1% pe an și nu are comisioane de deschidere, administrare sau închidere.

Oferta de economisire pentru persoane fizice a Raiffeisen Bank este disponibilă 100% în aplicațiile digitale Raiffeisen Smart Mobile și Raiffeisen Online.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: