Companii

Ravinder Takkar este noul CEO al Vodafone Romania

04/03/2014 < 1 min read

author:

Ravinder Takkar este noul CEO al Vodafone Romania

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu 1 mai 2014, Ravinder Takkar va ocupa functia de CEO al Vodafone Romania, conform unui anunt facut de companie, dupa ce, de la 1 martie, fostul CEO Inaki Berroeta a preluat func]ia de CEO al Vodafone Hutchison Australia. Pana pe 1 mai, Giovanni Chiarelli va fi CEO Interimar al Vodafone Romania si va continua sa fie si CTO al companiei.

Ravinder a ocupat pozitia de CEO Vodafone Partner Markets, din ianuarie 2012 pana in prezent. Din acest rol, Ravinder a contribuit la cresterea business-ului, prin extinderea prezentei Vodafone si adaugarea de noi parteneri, precum Zain Group (Kuveit, Bahrain, Iordania, Arabia Saudita si Irak), Plus GSM (Polonia), Vodafone Brazilia, FarEasTone (Taiwan) si Vinaphone (Vietnam).

Ravinder s-a alaturat echipei Vodafone in 1994 si a avut numeroase pozitii executive, atat in Vodafone Group, cat si in companiile cu capital comun (joint ventures), printre care: Director Enterprise si Director de Strategie la Vodafone India, Group Manager de Dezvoltare pentru Vodafone Live, CTO la Vizzavi, precum si alte roluri operationale in Vodafone Spania si Vodafone Portugalia. Ravinder a fost membru al Board-ului la Vodafone India si la Indus Towers (joint venture intre Vodafone India, Airtel si Idea). Inainte de a lucra pentru Vodafone, Ravinder a fost consultant de management la DMR Group.

Ravinder Takkar are 45 de ani si este licentiat in Informatica al Universitatii Loyola Marymount, Los Angeles. De origine indiana, Ravinder este si cetatean american.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă