Companii Stiri

Shopping fără teamă

15 sept. 2016 2 min

Shopping fără teamă

Reading Time: 2 minute

Altex lansează noua campanie de imagine intitulată Fără Teamă. Aceasta reîntăreşte promisiunea brandului Altex, adăugând şi perspectiva clientului, insight-urile din experienţele de shopping ale acestuia.

Ideea noii campanii porneşte de la situaţiile cu care se confruntă toţi consumatorii atunci când achiziţionează un produs, când fac o investiţie importantă, şi anume gândul că poate nu au găsit cea mai bună ofertă. Astfel, prin campania Fără Teamă, retailerul evidenţiază încă o dată faptul că în magazinele Altex clienţii pot găsi cea mai bună ofertă, iar cine cumpără de aici, online sau offline, face cea mai bună alegere, arată compania, într-un comunicat de presă.

„Încă din 2002, de la lansarea primului magazin Altex în România, am urmat aceeaşi strategie a poziționării consumatorului în centrul preocupărilor noastre, oferindu-i acces la produse de înaltă calitate la cele mai bune preţuri de pe piaţă. Prin campania Fără Teamă ne dorim să întărim parteneriatul cu clienţii noştri şi să le confirmăm încrederea în alegerea Altex prin faptul că primesc cel mai bun raport preţ – calitate din România, astfel încât ei să se poată bucura din plin de experienţa de cumpărare şi de produsul achiziţitonat“, afirmă Dan Ostahie, CEO Altex România.

„Prin campania Fără Teamă ne adresăm cumpărătorului actual, mult mai informat şi mai atent la valoarea pe care o primeşte prin investiţia pe care o face, vorbindu-i într-un mod direct, relaxat. Venim cu o abordare pragmatic-emoţională, dorind să construim mai departe conversaţia cu clienţii noştri într-un mod cât mai relevant pentru ei, trecând de la a răspunde unor nevoi la adresarea unui comportament de consum: astfel temerile din momentul achiziţiei devin irelevante în contentul Altex. Mesajul campanie este «Fără teamă că cineva știe un preț mai bun. Dacă găsești în altă parte mai ieftin, îți dăm de 2X diferența», iar campania va fi comunicată integrat, cu execuții pe toate canalele de comunicare: TV, radio, in-store și online“, declară Tia Ghinea, Marketing Manager Altex.

Altex România are o reţeaua naţională de 94 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: