Companii

Răzvan Dirațian pleacă de la conducerea Avon România & Republica Moldova

18 iul. 2017 < 1 min

Răzvan Dirațian pleacă de la conducerea Avon România & Republica Moldova

Reading Time: < 1 minut

După 8 ani ca General Manager Avon România & Republica Moldova, Răzvan Dirațian este promovat și preia conducerea Avon Filipine, una dintre principalele piețe Avon (top 5 la nivel global).

Sub conducerea sa, Avon România & Republica Moldova a înregistrat 18 trimestre de creștere consecutivă, iar în 2016, Avon România a intrat în top 15 piețe Avon, înregistrând cea mai mare creștere a business-ului (peste 10%).

Răzvan Diraţian este absolvent al Facultăţii de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din București. În 1999 s-a alăturat echipei Avon, iar prima sa poziţie în cadrul companiei a fost de Sales Analyst, urmând ca în 2003 să preia conducerea departamentului de Sales Support.

În 2006 a fost numit Business Integration Manager, iar la 33 de ani devenea unul dintre cei mai tineri CEO din peisajul de business din România, preluând conducerea Avon România. În 2009, Răzvan Diraţian a preluat şi coordonarea operațiunilor de pe piaţa din Moldova, devenind Director General Avon România şi Moldova.

Și-a început cariera din timpul facultății în cadrul firmei de cercetare Mercury Promotions. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: