Companii Stiri

Recrutare si burse MBA la MIB Scool of Management

26 mai 2015 2 min

Recrutare si burse MBA la MIB Scool of Management

Reading Time: 2 minute

Absolventii si studentii in ani terminali interesati de obtinerea de burse au oportunitea deosebita de a aplica in cadrul unui program de MBA oferit de MIB School of Management din Trieste, Italia.

Pe 11 iunie, MIB School of Management va organiza la Bucuresti un eveniment dedicat absolventilor si studentilor din anii terminali, interesati de inscrierea intr-un program de MBA cu specializarea in marketing si management strategic. Aceasta actiune face parte dintr-o serie de evenimente organizate in toata lumea de catre MIB. Evenimentul va avea loc la Mixofideas – Conceptual Lab. Studentii vor putea participa la o discutie ghidata pe un studiu de caz real de marketing si management strategic cu scopul de a analiza problemele, a intelege actiunile si a gasi posibilele solutii. Acestia vor avea posibilitatea de a discuta cu echipa si cu absolventii MIB despre procesul de inscriere, despre oportunitatile de finantare, despre programa si oportunitatile in cariera.

La eveniment va participa Andrea Ampo, e directorul de program al Masteratului in Asigurari si Managamentul Riscului (Corporate Master in Insurance and Risk Management). Andrea Ampo preda si coordoneaza cursurile de Marketing la MIB School of Management si este de asemenea lector la University of Trieste, University of Udine, la Master in Complex Actions at SISSA si la Master in Coffe Economics and Science at Illycaffe.

Alaturi de Andrea Ampo, la eveniment va lua parte si Carolina Meucci, sefa Departamentului de Marketing si Comunicare la MIB si Senior Consultant pe Web Marketing & Social Media Strategy.

MIB School of Management sprijina candidatii cu rezultate deosebite in obtinerea de suport fianciar pentru accesarea programelor puse la dispozitie de institutie. Datorita companiilor care sprijina MIB si sunt in cautare de viitori tineri angajati cu performante deosebite, MIB acorda burse sub forma scutirii partiale de la plata taxelor pentru programele de Masterat si MBA. O parte dintre bursele acordate includ, de asemenea, suport pentru cheltuielile de intretinere pe perioada studiilor.

Mai multe detalii puteti gasi pe pagina evenimentului: http://mib.edu/en/news-events/mib-on-tour-bucharest      

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: