Stiri Companii Tech

Red Bull Racing Honda va folosi platforma cloud de la Oracle. Care vor fi beneficiile pentru echipă

25 mart. 2021 < 1 min

Red Bull Racing Honda va folosi platforma cloud de la Oracle. Care vor fi beneficiile pentru echipă

Reading Time: < 1 minut

Red Bull Racing, echipa de patru ori campioană mondială la Formula 1, a ales Oracle ca partener oficial pentru infrastructura cloud.

Red Bull explorează funcțiile de învățare automată, analiză a datelor furnizate de Oracle Cloud Infrastructure (OCI) pentru a optimiza modul în care datele sunt utilizate în întreaga sa activitate; de la activități de urmărire, până la colectarea unei baze de informații pe care să le împărtășească cu fanii echipei. Aceste noi capabilități oferite de OCI vor contribui la îmbunătățirea avantajului competitiv al echipei.

Campus în dezvoltare

Red Bull Racing Honda are nevoie de o platformă de infrastructură cloud bazată pe performanță, scalabilitate și securitate. Oracle Cloud Infrastructure oferă capabilități care permit echipei Red Bull să își extindă utilizarea științei datelor și a analizei, venind astfel în întâmpinarea lucrărilor în creștere și diversificate întreprinse pe Campusul Tehnologic Red Bull.

Red Bull este, de asemenea, cunoscut în cercurile de Formula 1 ca fiind implicat în interacțiunea cu fanii săi, producând conținut excepțional și oportunități de implicare pentru aceștia. Parteneriatul va valorifica portofoliul vast oferit de Oracle, printre care aplicația Customer Experience (CX), incluzând platforma de date pentru clienți Oracle Unity, Oracle CrowdTwist Loyalty and Engagement și Oracle Responsys Campaign Management pentru a oferi fanilor acces ușor la statistici și valori, astfel încât să se poată simți mai aproape de acțiunea de pe pistă. Împreună, cele două companii speră să le ofere fanilor cea mai bună experiență posibilă, furnizând statistici mai extinse și oportunități de implicare în timpul curselor din weekend și deschizând porțile de la F1 pentru noii fani din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: