Marketing Stiri

Reduceri de până la 70% la aniversarea Fashion Days

16 dec. 2016 2 min

Reduceri de până la 70% la aniversarea Fashion Days

Reading Time: 2 minute

Retailerul online Fashion Days aniversează 7 ani de la lansarea pe piața internațională și anunță reduceri de până la 70% la o gamă de sute de mii de produse de la branduri precum Zee Lane, Pepe Jeans, Furla, Calvin Klein, Desigual, Coccinelle, United Colors of Benetton și multe altele. Clienții care au avut aplicațiile de mobil instalate au putut comanda în exclusivitate, încă de pe 15 decembrie, începând cu ora 20:00.

Discounturile se aplică tuturor categoriilor de produse, inclusiv celor de sezon, de la articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi până la accesorii. 

7 ani de Fashion Days

Bilanțul celor 7 ani de Fashion Days cumulează peste 3 milioane de produse distincte în shop, peste 3,5 milioane de comenzi și peste un milion de perechi de încălțăminte vândute. Pagina de Facebook Fashion Days numără o comunitate de peste 1,67 milioane de fani.

Fashion Days încheie anul cu o echipă de aproximativ 500 de angajați în România, Bulgaria și Ungaria, cele trei țări unde compania are operațiuni și cu o suprafață de depozitare de 13.500 mp, cu 50% mai mare față de cea de până acum.

În 2016, Fashion Days a făcut trecerea de la flash sales la un shop deschis cu colecții ”in season” prin lansarea platformei de comunicare ”Time to Change”. 

Fashion Days comercializează peste 500.000 de produse, de la peste 1000 de branduri de piese vestimentare, încălțăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii. Printre brandurile aflate în portofoliu se numără: Zee Lane, United Colors of Benetton, Guess, Le coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Diesel, Calvin Klein, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Mango, Napapijri, Sport Max, Fossil, Max&Co, Ted Baker și multe altele.

Brandul a fost lansat în 2009, inițial în România, Ungaria și, un an mai târziu, în Bulgaria. În 2015, retailerul de fashion a intrat sub umbrela eMAG, după achiziția de către Naspers din 2011. În prezent, Fashion Days are peste 4 milioane de membri. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: