BizRemote by certSIGN Companii Stiri

Renovări delivery

22/04/2020 < 1 min read

Renovări delivery

Reading Time: < 1 minut

Simți că te strâng pereții după atâta izolare? Vrei să renovezi? Poți să comanzi acasă gresie și faianță. Cesarom s-a adaptat la contextul social actual și oferă românilor posibilitatea de a comanda online plăcile ceramice fabricate la Cluj-Napoca.

Clienții își pot selecta online de pe cesarom.ro produsele dorite, urmând ca lista de gresie şi faianţă necesare să fie direcționată de către echipa Cesarom către partenerii săi, care oferă și posibilitatea livrării la domiciliu. Totodată, clienții beneficiază de un calculator online de plăci ceramice pentru a-și calcula cantitățile necesare, precum și de consultanță telefonică din partea partenerilor companiei, anunță Cesarom, într-un comunicat de presă.

Inițiativa companiei Lasselsberger Ceramics România, deţinătorul brandului Cesarom, are ca scop și susținerea magazinelor de materiale de construcții în această perioadă în care clienții nu se pot deplasa la punctele de vânzare clasice, anunță compania, într-un comunicat de presă.

Potrivit companiei, în contextul restricțiilor actuale, din ce în ce mai mulți români profită de timpul petrecut acasă pentru a-și renova locuințele sau pentru a derula mici proiecte de reparații. Astfel, soluția de comandă online va facilita accesul clienților la plăcile ceramice Cesarom, prin intermediul partenerilor din întreaga țară.

„Totodată, alături de alte companii implicate în industria construcţiilor, susţinem introducerea opțiunii de cumpărături de materiale de construcții în declarația pe propria răspundere privind motivele deplasării, ca o soluție de sprijin a uneia dintre cele mai importante industrii din România. În cazul plăcilor ceramice, magazinele de bricolaj și cele specializate rămân punctele principale de vânzare pentru acest tip de produse”,   a declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Sanex.

Cesarom se produce în fabrica Sanex din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului austriac Lasselsberger GmbH, leader în producţia europeană de plăci ceramice.

foto: © Bogdan Hoda | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă