Marketing

Revista Biz lansează eBook-ul 150 Marketing

15/09/2016 < 1 min read

Revista Biz lansează eBook-ul 150 Marketing

Reading Time: < 1 minut

Biz a lansat astăzi anuarul directorilor de marketing, “150 Marketing” în varianta electronică. Aflat la cea de-a treia ediţie, anuarul îi reuneşte pe cei mai importanţi directori de marketing din România.

Într-o piaţă în care peste 40% dintre directorii de marketing s-au schimbat în ultimii doi ani, anuarul reprezintă o punte de comunicare business-to-business.

Folosit de oamenii din industrie, anuarul a demonstrat încă de la prima ediţie că este un instrument extrem de util pentru companii, dar şi pentru agenţiile de comunicare şi pentru jurnalişti.

Cei interesaţi pot descoperi profilele specialiştilor din domeniu, selectaţi pe baza clasamentului celor mai mari investiţii în publicitate, precum şi în baza dinamicii campaniilor de marketing derulate în ultimul an.

Despre Anuarului Directorilor de Marketing din România

Este un  proiect editorial iniţiat în 2014 şi reuneşte peste 150 dintre cei mai importanţi directori de marketing din România, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor prezente pe piaţa românească, administrează bugete şi coordonează campanii de marketing.

Anuarul Marketing 150+  se poate comanda pe site şi puteţi afla mai multe detalii la adresa de email lelia.petrescu@revistabiz.ro.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă