Marketing

FCB a decorat Google House in Romania

6 iun. 2014 < 1 min

FCB a decorat Google House in Romania

Reading Time: < 1 minut

FCB Bucharest a fost agentia responsabila pentru adaptarea si transformarea Maison 13 din Bucuresti in Google House, Romania devenind astfel a patra tara din regiune, alaturi de Polonia, Ungaria si Cehia, unde acest proiect a fost implementat.

O componenta importanta in rezolvarea brief-ului venit catre agentie a fost gasirea arhitectului potrivit pentru decorarea casei.

In urma pitch-ului organizat de agentie, castigatorul proiectului a fost Dragos Solot, un tanar arhitect absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” din Bucuresti. Portofoliul sau cuprinde proiecte de arhitectura si design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), restaurante si baruri (Uptown, Voglio), design de retail, centre comerciale si locuinte individuale sau colective.

Casa Google si-a deschis portile timp de trei zile, in care o serie de reprezentanti ai presei, bloggeri specializati si lideri de opinie importanti au putut testa si interactiona cu cele mai noi tehnologii prezentate de companie.
Echipa responsabila de proiect din partea FCB Bucharest: Alexa Profir – Account Manager; Ana Velici – Events Manager; Catrinel Popescu – Events Executive, Marian Csosz – Production Manager, Catalin Grigore – Art Director.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: