Marketing Stiri

Itsy Bitsy continua campania pentru “1 iunie, zi libera”

30/06/2016 2 min read

Itsy Bitsy continua campania pentru “1 iunie, zi libera”

Reading Time: 2 minute

Parte a unei campanii care urmareste sa schimbe relatia dintre copiii si parintii din Romania, determinandu-i pe cei din urma sa petreaca mai mult timp de calitate alaturi de cei mici, Itsy Bitsy FM a invitat 40 de personalitati iubite de public sa povesteasca jocul preferat din copilarie. Cele 40 de idei de joaca vor aduce in fiecare zi la radio sansa castigarii unei vacante gratuite pentru intreaga familie.

Invitati speciali ca Andreea Marin, Virgil Iantu, Tili Niculae, Dana Rogoz, Alexandrina Halic, Cornel Ilie, Calin Goia, Gabriela Szabo, Smiley, Sore si multi altii reamintesc parintilor cum se juca pe vremuri Sotronul, Elasticul, Frunza, Castelul si toate celelalte jocuri pe care putini copii le mai joaca astazi.

“Jocurile copilariei” continua campania lansata la inceputul anului de grupul de initiativa format din Itsy Bitsy FM, lideri de opinie – Andreea Marin, Tili Niculae si Virgil Iantu -, parlamentari, specialisti psihologi, asociatii de parinti, carora li s-a alaturat  Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie.

Grupul de initiativa a lansat atunci un apel catre parintii din Romania -“Petreceti minimum o ora de calitate pe zi cu copiii vostri” – si o ampla campanie de informare pe parcursul anului, care include si demersurile pentru ca 1 Iunie sa devina zi libera nationala, astfel incat parintii si copiii sa aiba ocazia sa petreaca mai mult timp de calitate impreuna. Peste 16.500 de romani care sprijina initiativa s-au alaturat acesteia pe pagina de Facebook 1 iunie zi libera.

Campania care sustine initiativa legislativa de obtinere a zilei de 1 Iunie zi libera a fost demarata in urma semnalelor de alarma ridicate de numeroase studii, care arata ca 6 din 10 copii simt nevoia sa petreaca mai mult timp cu parintii, desi doar 24% din parinti cred ca timpul petrecut cu cei mici este prea putin. Pe masura ce copilul creste, timpul petrecut cu parintii in timpul saptamanii si in weekend scade. Conform expertilor, timp de calitate nu inseamna timp petrecut in aceeasi camera, ci ca parintii sa fie prezenti 100% in relatie, oferindu-le copiilor intreaga atentie.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă