MarComm Stiri

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu într-un nou format PRO TV

26 feb. 2020 2 min

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu într-un nou format PRO TV

Reading Time: 2 minute

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu vor apărea în noul format de emisiune ce urmează să fie lansat pe PRO TV, în curând, Masked Singer România.

Ei vor juca rolul celor patru detectivi care vor încerca să descopere identitatea celor 12 celebrități care iau parte la acest show de televizune. Purtând măști și costume, din cap până-n picioare, vedetele vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască.

”E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectaculos, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”. – Ana Morodan.

INNA este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, cu reușite pe plan internațional și cu sute de concerte în întreaga lume, cu peste 5,7 milioane de fani pe Youtube, hit-uri care au cucerit topurile radio și TV și colaborări cu artiști de top precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel.

”Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de <<detectiv>> și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!” – Codin Maticiuc.

Actor, producător de filme și scenarist, Codin Maticiuc este autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România.

”Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu. Hercule Poirot și Sherlock Holmes, cu tot cu doctorul Watson au fost eroii copilăriei mele. 🙂 Agahta Christie, Rodica Ojog Brașoveanu, Raymond Chandler m-au antrenat special pentru a deveni detectiv la Masked Singer România.” – Horia Brenciu.

Formatul The Masked Singer, pe care PRO TV a anunțat, recent, că l-a achiziționat, a devenit viral și a creat o adevărată isterie în rândul publicului în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa). 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: