Stiri Tech

Samsung Galaxy XCover 5, un smartphone pentru medii dificile

5 mart. 2021 2 min

Samsung Galaxy XCover 5, un smartphone pentru medii dificile

Reading Time: 2 minute

Samsung a lansat Galaxy XCover 5, un smartphone conceput pentru munca de teren și pentru cea din fabrică.

Samsung Galaxy XCover 5 vine cu o sensibilitate la atingere îmbunătățită, pentru utilizarea cu mănuși, și o baterie detașabilă ușor de încărcat.

Capacitatea de absorbție a șocurilor îi permite lui Galaxy XCover 5 să reziste la căzături de până la 1,5 metri. Smartphone-ul poate fi scufundat la peste un metru adâncime în apă pentru mai mult de 30 de minute, beneficiind și de protecție completă împotriva prafului.

Samsung Galaxy XCover 5 front
Samsung Galaxy XCover 5

Funcția “atingere cu mănuși” (Glove Touch) crește sensibilitatea la atingere, permițându-le utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși.

Hardware-ul de pe Galaxy XCover 5 este protejat prin Samsung Knox, platforma de securitate a companiei, care oferă protecție end-to-end, cu securitate încorporată pe fiecare strat al dispozitivului, de la cip până la aplicații.

Integrare cu Microsoft Teams

Samsung Galaxy XCover 5 este permite folosirea soluțiilor partenerilor într-o gamă largă de scenarii de afaceri, inclusiv cu posibilitatea de a integra funcția walkie talkie în Microsoft Teams. Funcția push-to-talk le permite utilizatorilor să rămână în contact cu oricine pe tot parcursul zilei printr-o simplă apăsare de buton, facilitând comunicarea între colegi.

Utilizatorii își pot configura ce aplicații pot fi deschise prin XCover Key – o caracteristică personalizată care oferă acces cu o singură atingere în aplicațiile cele mai frecvent utilizate, precum lanterna LED, apelurile de urgență sau hărțile.

Procesor performant și cameră de 16 MP

Samsung Galaxy XCover 5 glove 2021
Samsung Galaxy XCover 5 dispune de Glove Touch, care le permite utilizatorilor să folosească dispozitivul în timp ce poartă mănuși

Noul smartphone de la Samsung vine dotat cu procesorul Exynos850, 4 GB RAM și până la 64 GB stocare internă. Bateria de 3.000mAh de lungă durată, detașabilă, suportă încărcarea rapidă prin USB și POGO.

Galaxy XCover 5 este echipat cu o singură cameră principală, de 16MP (F1.8), iar camera frontală are 5MP (F2.2). Integrarea Samsung Knox Capture permite, de asemenea, scanarea direct de pe telefon, fără a compromite performanța dispozitivului.

Lanterna cu LED din spatele telefonului de lângă cameră poate fi utilizată în medii mai întunecate. Galaxy XCover 5 vine, de asemenea, echipat cu un cip NFC care îi permite telefonului să fie folosit pe post de portofel digital sau card de transport.

Noul Galaxy XCover 5 va fi disponibil începând cu data de 9 martie 2021 pentru piețele din Asia, Europa și America Latină.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: