Tech Stiri

Samsung lansează pe piața din România un panou pentru purificarea aerului

11 mart. 2021 2 min

Samsung lansează pe piața din România un panou pentru purificarea aerului

Reading Time: 2 minute

Samsung Electronics Air Conditioner lansează un nou panou pentru purificarea aerului cu Filtru PM1.0 pentru spații comerciale și clădiri de birouri. Acesta este un panou dedicat care conține filtre de aer plisate, montate pe un sistem de aer condiționat Samsung pentru a filtra poluanții din fluxul de aer.

Noul panou poate filtra particule de până la 0,3 μm / microni, poate steriliza anumite tipuri de bacterii cu ajutorul unui încărcător electrostatic, asigurând un aer mai curat atunci când este folosit în clădiri de birouri și spații de retail.

”În ultimii ani, am observat o creștere a cererii pentru un confort climatic sporit în interior și o preocupare tot mai mare legată de nivelurile de poluare și alergeni în spațiile comerciale și la locul de muncă. O dată cu lansarea noului panou pentru purificarea aerului cu Filtru PM1.0 integrat, răspundem acestor preocupări. Panoul joacă un rol important în menținerea calității înalte a aerului interior filtrând praful dăunător din PM [Particule în suspensie] prin circularea aerului, îmbunătățind în același timp sistemul de climatizare și funcționarea eficientă și igienică”, a declarat Roxana Răducanu, Head of Sales SEACE România și Bulgaria.

Trei filtre diferite

Trei filtre diferite

Panoul pentru purificarea aerului este dotat cu trei filtre diferite care contribuie la asigurarea unui aer maicurat. Pre-Filtrul captează particulele mari de praf, Filtrul de Deodorizare reduce anumite mirosuri neplăcute iar Filtrul PM1.0 are un încărcător electrostatic pentru a capta și steriliza praful ultra fin până la 0,3 μm / microni. Performanța de sterilizare a fost validată de Intertek, expert britanic în certificare. Raportul de cercetare al Intertek a verificat faptul că Filtrul sterilizează mai mult de 99% din bacteriile captate testate.

Indicator de puritate

Nivelurile de calitate a aerului interior pot fi ușor observate și monitorizate cu ajutorul funcției de afișare a Indicatorului de nivel de puritate a aerului, de pe panoul pentru purificarea aerului, precum și prin intermediul unei telecomenzi cu fir. Senzorul de purificare a aerului încorporat în panou măsoară continuu calitatea aerului din interior. Acesta afișează o culoare în funcție de variația de concentrare PM măsurată.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: