Lifestyle

Eu si gadgetul meu

4 feb. 2014 3 min

Eu si gadgetul meu

Reading Time: 3 minutedreamstime_l_26695400

Dormim cu el pe noptiera, il protejam de intemperii, suntem cuprinsi de disperare daca-l uitam acasa. Am intrebat mai multi oameni de business care gadget indeplineste pentru ei criteriile de mai sus si nu numai!

Flavia Popa
Secretar General, BRD – Groupe Société Générale
Dintre cele doua gadgeturi prezente aproape tot timpul in viata mea, la fel ca si cele doua fete ale lui Ianus, am ales tableta. Daca viata de la birou este dominata de smartphone, tableta apare in cealalta “viata” a mea, de dincolo de birou, fiind o adevarata biblioteca, depozitara a cartilor, muzicii, filmelor, fotografiilor mele dragi, toate adunate intr-un singur loc. N-as putea spune ca mi-a schimbat viata, insa tableta, evident, imi face zilele mai bune si este cu siguranta unul dintre lucrurile pe care le-as lua cu mine pe o insula, care insa nu trebuie si nu poate fi pustie.

DSC_4068

Catalin Tenita
Managing Partner, TreeWorks
Ca pasionat de literatura si gadgeturi in acelasi timp, am incercat in ultimii sase ani aproape toate dispozitivele destinate lecturii cartilor in format electronic. Nu cu mult timp in urma, am schimbat Kindle Paperwhite cu e-book readerul Kobo Aura HD, care a devenit noul meu gadget preferat. Are un ecran ceva mai mare – nu cu mult, cam cu un inci cuplat cu o rezolutie considerabil mai buna – 265 dpi este aproape retina-level. |mi place ideea ca pot cumpara carti din orice librarie online, formatul epub fiind open, iar daca citesti noaptea, si eu fac chestia asta des, iluminarea este mult mai buna.

DSC_4000

 

 

Cristina Popescu
Manager Comunicare Corporativa, Danone Europa de Sud-Est
Laptopul HP EliteBook este alaturi de mine de la cafeaua de dimineata. Laptopul imi da libertatea de a lucra unde vreau si cand ma simt inspirata. Prefer laptopul, pentru ca, spre deosebire de alte gadgeturi portabile, imi ofera toate conditiile sa lucrez la maximum de capacitate pentru a crea continut: tastez comod si cu viteza, am zeci de ferestre deschise, ma misc cu rapiditate intre programe si aplicatii. Un alt gadget, nelipsit din toate vacantele mele, este Suunto D4, un computer de diving usor, stilat si comod de purtat, la care-mi place mai ales usurinta utilizarii intuitive, fiindca nu-mi place sa citesc manuale de utilizare. 

1630_2

Razvan Capanescu
Chief Creative Officer, Publicis Bucharest
Gadgetul preferat este iPhone-ul meu 4s. Pentru ca este singurul gadget / bucata de electronica / masinarie care este mai bun acum decat atunci cand l-am cumparat, acum vreo doi ani. Este singurul gadget care practic evolueaza odata cu tine (multumita aplicatiilor). De aceea, imi vine si greu sa il schimb cu unul nou acum. Este versiunea mea light de laptop, de agenda, de secretara, de GPS, de televizor sau de ceas cu alarma. Love it!

 

tdsc_3635

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: