Companii Stiri

Scade TVA, urca vanzarile

2 iun. 2015 2 min

Scade TVA, urca vanzarile

Reading Time: 2 minute

Reducerea TVA-ului pana la valoarea de 9% aduce cu sine reduceri la preturile produselor alimentare, ceea ce s-ar putea traduce printr-o crestere semnificativa a vanzarilor din urmatoarea perioada de timp, potrivit estimarilor LaColline.

 Cresterea vanzarilor din perioada urmatoare continua trendul ascendent inregistrat de fabrica LaColline. De la inceputul anului si pana in prezent, compania a avut o cifra de afaceri de 1.500.000 de lei, cu 5% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

“Consider ca este o masura care are rezultate vizibile intr-un timp scurt. Astfel, in perioada urmatoare, preturile mai accesibile ii vor impulsiona pe clientii nostri, determinand stimularea cumparaturilor. Prin urmare, valoarea acestora ar putea inregistra o crestere de aproximativ 15%”, spune Ovidiu Spanu, proprietar al fabricii Colline.

Reducerea TVA-ului pana la valoarea de 9% a adus cu sine reduceri si la preturile LaColline. Astfel, in magazinul online preturile sunt acum mai mici, un rulou de branza de capra pentru care se plateau 4,5 lei, costa acum 4 lei, de pilda. Valoarea unei comenzi medii realizate online care se ridica pana la 1 iunie, la 50 de lei, poate ajunge acum la 43 de lei.

Dintre producele cele mai solicitate de catre romani, “rulourile de branza de capra” sunt cele mai prezente in capul listei de cumparaturi a clientilor LaColline, ocupand o pondere de 30% din valoarea totala a vanzarilor. Rulourile de branza sunt urmate de iaurt si kefir precum si de branza crema tartinabila. In acelasi timp, branzeturile cu mucegai, realizate dupa reteta franceza, continua si ele sa ramana in topul preferintelor amatorilor de branzeturi fine.

“Ne bucura mult interesul consumatorilor fata de produsele noastre. Stim ca piata lactatelor de capra a devenit una foarte competitiva si tocmai de aceea apreciem faptul ca avem multi clienti fideli, dar si multi noi, curiosi sa guste bunatatile noastre. Pentru ei, punem accent pe pastrarea standardului de calitate dar si pe inovatie. Avem deja in pregatire cateva produse noi despre care vom spune mai multe in curand”, adauga Ovidiu Spanu.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: