Marketing

Schimbare de nume pe piata bauturilor

12 feb. 2015 2 min

Schimbare de nume pe piata bauturilor

Reading Time: 2 minute

Alexandrion Group si-a schimbat numele in Distileriile Alexandrion. De acum inainte, toate operatiunile companiei (productie, distributie si import) avand ca obiect de activitate produsele alcoolice vor fi cunoscute sub noul nume.

Compania, cu o vechime de 20 de ani pe piata, are un portofoliu de peste 10 branduri produse in Romania la distileria din Dealu Mare, Pleasa, judetul Prahova.

Nawaf Salameh_2
Nawaf Salameh , Distileriile Alexandrion

Fondator si Presedinte al Distileriilor Alexandrion este Nawaf Salameh (foto). 

Distileriile se intind pe o suprafata de 200.000 mp si beneficiaza de cele mai moderne tehnologii din Europa: distilerii multifunctionale, unice in Romania (pentru vin, fructe si cereale),  crama subterana cu o capacitate de 3000 butoaie si  sectie de imbuteliere de 10.000 mp.

Portofoliul de produse al Distileriilor Alexandrion cuprinde toate categoriile de bauturi spirtoase cerute pe piata, inclusiv bauturi traditionale romanesti.

Dintre marcile de notorietate produse de Distileriile Alexandrion la distileria proprie de la Pleasa din judetul Prahova, s-au detasat: vinars Brancoveanu XO si VSOP, Alexandrion 5* si 7*, Vodka Alexander si Vodka Kreskova, afinata si visinata Saber Premium.  

Distileriile Alexandrion au importat selectiv numai acele tipuri de bauturi pe care nu le putea produce: Glenfiddich – cel mai cunoscut si vandut Single Malt la nivel global si in Romania,  Single Malt The Balvenie, Triple Malt Monkey Shoulder, Cognac Camus si digestive Fernet Branca.  

Distileriile Alexandrion_14Anul trecut Distileriile Alexandrion au vandut peste 12 de milioane de sticle si au produs peste 8 milioane de litri de bauturi. La export, au vandut peste 650.000 de sticle.

In 20 de ani de activitate pe piata romaneasca, Distileriile Alexandrion au produs peste 120 de milioane de litri de bauturi si au vandut peste 223 de milioane de sticle dintre care pesre 470.000 de sticle de vinars Brancoveanu.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: