Companii Stiri

Schimbare în managementul Clever Taxi

20 aug. 2018 2 min

Schimbare în managementul Clever Taxi

Reading Time: 2 minute

Începând cu luna septembrie, Mihai Rotaru renunță la rolul de CEO al Clever Taxi, poziția urmând să fie preluată de Andrei Frunză, ex CEI al eJobs Group.

Andrei Frunză

Experiența profesională a lui Andrei Frunză include poziții de management în proiecte de online payments, digital publishing și marketplaces. Andrei va intra oficial în funcție din septembrie 2018.

Mihai Rotaru a făcut un exit de succes vara trecută, după șapte ani de dezvoltare continuă a businessului. În ultimii ani, Mihai a reușit să transforme Clever Taxi dintr-o idee în cea mai mare aplicație de chemat taxi din România, cu peste 20.000 de șoferi și peste 1 milion de utilizatori, construită exclusiv cu resurse românești.

”Aș dori să-i mulțumesc lui Mihai și să subliniez că ceea ce a obținut în ultimii ani este excepțional. Ideea lui a schimbat mobilitatea urbană din România, iar compania pe care a construit-o s-a dovedit a fi una dintre cele mai inovatoare și cu cea mai rapidă dezvoltare din grupul nostru. Din momentul în care a devenit parte a familiei mytaxi în vara anului 2017, Mihai a lucrat neobosit pentru ca alinierea Clever Taxi la grupul nostru să fie cât mai lină, motiv pentru care îi suntem extrem de recunoscători. Îi respectăm decizia și îi mulțumim pentru sprijinul continuu în această perioadă de tranziție, în poate cea mai interesantă etapă din dezvoltarea companiei. Mulțumim, Mihai! În același timp suntem fericiți să-l avem pe Andrei în familie. Suntem încrezători că am găsit succesorul perfect pentru Mihai și suntem siguri că această creștere va continua cu Andrei în conducere” – Jonas Gumny, COO al grupului ce deține Clever Taxi, Intelligent Apps.

Clever Taxi a fost fondată în 2010 și este prima aplicație de e-hailling din România care permite plata cursei cash sau cu cardul. Cu 1 milion de utilizatori și peste 20.000 de șoferi înregistrați, Clever Taxi a revoluționat mobilitatea urbană din România. Clever Taxi are peste 50 de angajați și este disponibilă în peste 20 de orașe din România.

Începând cu iunie 2017, Clever Taxi a fost cumpărat de grupul Intelligent Apps. Grupul a fost înființat în 2009 și este parte din Daimler Mobility Services. Din același grup face parte și mytaxi (disponibilă în 9 țări din Europa), beat (în Grecia, Preu, Chile și Columbia) și Clever Taxi (România). Tot grupul are 16 milioane de utilizatori în 14 țări și 100 de orașe, Intelligent Apps fiind una dintre cele mai mari companii de transport din Europa. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: