fbpx
Companii Management

Schimbare la vârful Carrefour România1 min

19/09/2018 < 1 min read

Schimbare la vârful Carrefour România1 min

Reading Time: < 1 minut

Jean Richard de Latour este noul CEO al Carrefour România începând cu luna august a acestui an. Anterior acestei poziții, a fost Director Operațional Hipermarket Bassin Grand Nord în Franța.

El va lucra cu o echipă formată din 6 membri ai board-ului executiv şi care vor coordona următoarele arii: Cătălin Samara: Marketing, Digitalizare, E-commerce şi IT, Servicii client şi Procese omnichannel; Luminița Iacob: Achiziţii şi Supply Chain; Anca Damour: Corporate Affairs, Real Estate, Legal, CSR şi Comunicare externă; Tareck Ouaibi: Operaţional; Jean-Paul Denis: Financiar și Ana Krasovschi: Resurse Umane.

Jean Richard de Latour ș-a început cariera în cadrul Grupului Carrefour în 2013, ca Director Studii, Inovație și Afaceri Publice, iar în 2014 a fost numit Director de Cabinet al Președintelui Director General al Grupului Carrefour, poziție pe care a ocupat-o timp de doi ani. Anterior, a lucrat timp de 5 ani în cadrul Ministerului de Economie şi Finanţe din Franţa. 

În 2016, și-a extins expertiza și s-a alăturat zonei operaționale, coordonând rețeaua de hipermarketuri din Paris. Un an mai târziu a fost numit Director Operațional Hipermarket Bassin Grand Nord, Franța, o regiune care reuneşte 53 de hipermarketuri.

Jean Richard de Latour  este absolvent al Școlii Naționale de Administrație și titular al unui Master în Afaceri Publice.  

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *