Companii Management Stiri

Schimbări în echipa Coca Cola România

20 nov. 2019 2 min

Schimbări în echipa Coca Cola România

Reading Time: 2 minute

Începând cu această toamnă, Coca Cola România anunță schimbări în managementul echipei. Astfel, Alina Bucelea devine Performance Insights Director pentru Europa Centrală și de Est, vechea ei poziție de Commercial Strategy Manager urmând a fi preluată de Bosko Popeskov.

În urmă cu 19 ani, Alina Bucelea s-a alăturat sistemului Coca Cola, activând în cadrul departamentelor Trade Marketing și Research. După alți 6 ani , la Coca Cola România, Alina a ocupat mai multe funcții pe partea de cercetare pentru regiunea Adriatică & Balcani și pe partea de Strategy & Insights pentru România.

“Această schimbare vine ca o continuare firească a activității mele în cadrul sistemului Cola-Cola. Este o poziție care îmi oferă șansa de a avea o perspectivă regională asupra businesului Coca-Cola și a adăuga un punct de vedere comercial și operațional în modul în care interpretăm performanța”, a declarat Alina Bucelea, noul CEE Performance Insights Director, The Coca-Cola Company.

În plus, Alina Bucelea a dezvoltat  pe plan local un sistem de analiză, care vizează ocazia de consum, prețul, tipul de ambalaj și canalul de distribuție pentru fiecare brand în parte, sporind astfel șansele ca publicul consumator să se bucure de cel mai bun raport calitate-preț pentru produsele dorite.

Bosko Popeskov preia ștafeta pentru poziția de Commercial Strategy Manager al Coca-Cola România, cu o vastă experiență în sectorul FMCG la nivel global și regional. Ultima funcție ocupată de Bosko a fost cea de Europe Strategy, Analytics and Insights în cadrul Procter & Gamble Elveția, Geneva, unde a deținut mai multe poziții în domeniile Strategy & Insights în ultimii 10 ani.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: